Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojna kulturowa nie ma dziś sensu. Zaskakująca diagnoza Szefa Forum Młodych PiS |
I ja,i ja;-))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojna kulturowa nie ma dziś sensu. Zaskakująca diagnoza Szefa Forum Młodych PiS |
Na Starej Łomży ma kobieta yorka na sprzedaż pozdrawiam:)
|
|
Re: Wojna kulturowa nie ma dziś sensu. Zaskakująca diagnoza Szefa Forum Młodych PiS |
Witaj marudo !!! Na spotkanie zapraszam zobaczysz co potrafi dobrze wyszkolony pies. Tak już jest że nasi pupile przychodzą do naszych domów wnosząc wiele radości w naszym życiu ale niestety szybko odchodzą . Mam nadzieję ze nadejdzie dzień w którym podejmiesz decyzję na posiadanie oddanego przyjaciele którym niewątpliwie jest pies. mój mail podroz1@tlen.pl Pozdrawiam serdecznie
|
|
czy majac 16 lat zrobią mi tatuaz henną bez opiekuna? gdzie? i za ile ? tatuaz na ramieniu haskiego( psa) . i czy trzeba się umawiać?
|
|
Nie wiem czy to prawda czy nie, ale nic albo nie wiele to kosztuje Jak mówi przysłowie "Tonący brzytwy się chwyta" zawsze to jakaś nadzieja na zdrowie.
|
|
Co sądzicie aby stworzyć drużynę Futbolu Amerykańskiego w Łomży? Nie myślę tu tylko o graniu amatorskim ale przede wszystkim o wystąpieniu w Polskiej Lidze tzn. profesjonalny strój, kask itd. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |