Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Covidowe szaleństwo trwa |
Mi ten ginekolog który prowadził ciążę i napisał wskaz.do cesarki to ją zrobił osobiście poprostu... A jakie masz wskazanie? Na jakiej podstawie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Covidowe szaleństwo trwa |
a mi na 3 miesiące trzeba by było to trochę procentu naleci :D
|
|
gdzie w Łomży kupie ??
|
|
w komputroniku
|
|
Ja kupowałam w epoce, to sklep plastyczny na al. Legionów równolegle do ul. 3 Maja, w ciągu sklepów jest jeden sklep plastyczny, ale tam obok schodami schodzi się do drugiego sklepu i tam właśnie kupowałam
|
|
Zadzwoń na Krótką, oni zajmują się takimi przypadkami, poinstruują Cię jak to załatwić. Jeśli nie masz zamiaru opiekować się nim do wyzdrowienia, to nastaw się na eutanazję, nikt nie weźmie pod opiekę dzikiego ptaka, a jeśli należy do gołębiarza to już nie będzie mu potrzebny. Ptasie azyle są za Olsztynem i w warszawskim zoo, ale to pewnie za daleko.
|
|
Doprawdy przezabawne
|
|
Zamiast korzystać z "fachowców" takich co to ze szwagrem wszsytko wyremontują, lepiej dopłacić te parę groszy specjalistom. Po pierwsze dadzą Ci gwarancje, a po drugie nie będziesz musiał robić od nowa za kilka miesięcy. Ze swojej strony polecam Golden Properties, ale zrobisz jak będziesz chciał.
|
|
Taki miły i serdeczny człowiek i wciąż młody... życie jest kruche...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |