Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Washington Times publikuje |
ja byłbym za tym abyś kupiła z hodowli, a przynajmniej nie kupuj z tzw. pseudo hodowli gdzie mają wszystkie rasy i nie będziesz miała pewności że niby z Yorka wyrośnie York, a poza tym z pseudo b.często pieski sa chore i z wadami genetycznymi (krycia wsobne) no i najważniejsze często zdarza się że po tygodniu szczenięta padają. Zastanów się nad tym
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Washington Times publikuje |
studia juz lata temu skończyłem i tak jest jak ktos tam napisał na h..j studiowac jak w tym zasranym miescie pracy dla ludzi wykształconych nie ma a kase o której pisza na głównym dla PUP przeżrą swinie z tamtad i tyle bedzie. korupcjA JEDNYNY DOBRY SPOSÓB NA PRACE. NP. CÓRCZEKA PREMIERA 18 TYS A MA 25 LAT ZA PROWADZENIE BLOGA. i ludzie mówia!!!! nie wojny nie bedzie!!!! stan wojny to demokracja ciagła walka upodlonego narodu o przetrwanie.
|
|
http://www.youtube.com/watchv=EE5FiCJ4vow&feature=player_embedded#!
|
|
kukulka wiem, że popełnił niewybaczalny błąd ale to również nie daje prawa innym do oczerniania go jako człowieka. Również faktem jest to, że on już nie wyciągnie wniosków z uwag na temat tej tragedii.. więc mogliby się niektórzy powstrzymać bo to ani nie wróci mu życia ani niestety nie uleczy poszkodowanego mężczyzny.. dla mądrego człowieka sama w sobie tragedia jest przestrogą po co niepotrzebnie komentować?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |