wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Washington Times publikuje

ja byłbym za tym abyś kupiła z hodowli, a przynajmniej nie kupuj z tzw. pseudo hodowli gdzie mają wszystkie rasy i nie będziesz miała pewności że niby z Yorka wyrośnie York, a poza tym z pseudo b.często pieski sa chore i z wadami genetycznymi (krycia wsobne) no i najważniejsze często zdarza się że po tygodniu szczenięta padają. Zastanów się nad tym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Washington Times publikuje

studia juz lata temu skończyłem

i tak jest jak ktos tam napisał na h..j studiowac jak w tym zasranym miescie pracy dla ludzi wykształconych nie ma a kase o której pisza na głównym dla PUP przeżrą swinie z tamtad i tyle bedzie.

korupcjA JEDNYNY DOBRY SPOSÓB NA PRACE.

NP. CÓRCZEKA PREMIERA 18 TYS A MA 25 LAT ZA PROWADZENIE BLOGA.
i ludzie mówia!!!! nie wojny nie bedzie!!!!
stan wojny to demokracja
ciagła walka upodlonego narodu o przetrwanie.

http://www.youtube.com/watchv=EE5FiCJ4vow&feature=player_embedded#!

kukulka wiem, że popełnił niewybaczalny błąd ale to również nie daje prawa innym do oczerniania go jako człowieka. Również faktem jest to, że on już nie wyciągnie wniosków z uwag na temat tej tragedii.. więc mogliby się niektórzy powstrzymać bo to ani nie wróci mu życia ani niestety nie uleczy poszkodowanego mężczyzny.. dla mądrego człowieka sama w sobie tragedia jest przestrogą po co niepotrzebnie komentować?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org