Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polityka (anty)zdrowotna |
Paradox dobrze mowi, tylko moze troszke za ostro ale dobrze. Podobno ostro tam szedl lewym pasem. No ale kazdy jest kowalem swojego losu. Robiac tak dobrze wiedzial czym moze sie to skonczyc, no i pech chcial ze tak sie stalo. Nie ma co sie wsciekac i przezywac tutaj bo kazdemu moze sie trafic. Kondolencje dla rodziny skladam. Kochajcie ludzi bo tak szybko odchodza.!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polityka (anty)zdrowotna |
Przed moim blokiem od kilku dni jest śliczny rudy kotek.Ludzie go dokarmiają,ale trochę go szkoda.Może ktoś chce rudego kocurka?
|
|
co to ten rożek ?
|
|
Torty mają strasznie nie smaczne...zwłaszcza takie dla dzieci,smakują jakby były mydlane,a raczej wcale nie smakują...ciasta są ok,ale torty do d.... Torty najlepsze są w cukierni Cendrowscy.
|
|
Pokoje odpadaja tylko domki
|
|
Witam może ktoś jedzie z Białegostoku 19 sierpnia do Szczytna na TWO i TSF i ma miejsce wolne w samochodzie, chętnie się zabiore. Oczywiście dorzuce się na paliwo. tel. 792885040 lub e-mail: 21krzysiekb@wp.pl
|
|
Zbliża się roczek mojego synka,poradzcie skąd wziąć tort?Myślałam o ABC,bo 2 razy brałam i był ok,no ale ten ma być typowo dla dziecka,a mała pisze,że nie mają smaku
|
|
Lichwa zawsze była droga. Jeżeli zapłaciłeś 5 zł. za tydzień od kwoty 100zł. to jest 5% za tydzień. Za miesiąć wychodzi 25%. To nazywacie tanio - durnie. Może trzeba wziąść korki z matmy z procentów.
|
|
a nie napisałem wczesniej ,że wszelka ciemnota intelektualna której wydaje sie ,że ma jakiś wyrobiony smak muzyczny czy tez podstawowy sluch będzie na mnie ciskac gromy i pierony. Lata mnie to i powiewa wokól torby co wy tam sobie myslicie o mnie i co tam sobie żeście na mój temat wykonfabulowali. Potomkowie roztrzasaczy gnoju nigdy nie wniosa nic nowego do kulutry tylko beda się starali ją miernie nasladować doszukując sie w swym marnym nasladownictwie misji i artyzmu. To do was moi krytykanci. Kasia..
|
|
a tak swoją drogą to jaki przedział wiekowy jest najlepszy na takie szkolenie?
|
|
mój kumpel po tymmkierunku ale na polibudzie w biedronce na kasie siedzi i ma mgr inz
|
|
Hmmm mój się łapie w przedziale;-)))
|
|
Dlaczego obwodnice Szczuczyna i Stawisk a nie Łomża? Dlatego że w Łomży trzeba wybudować most a to inwestycja o wiele kosztowniejsza niż wspomniane obwodnice. Kasia..
|
|
jak chciała ostrzec, że coś jest nie tak to nie pisze się na forum tylko dzwoni na policję!!! a teraz jest lato więc wielu oldskulowców w podeszłym wieku chodzi w rozpiętych koszulach pokazując swój piwny bęben
|
|
Obok zaparkowane bylo moje auto,wiec rad nie rad musialam przejsc obok debila. rudy błazen z druhem
|
|
no niestety gwarancja już się skończyła. dzięki za odpowiedzi. wczoraj zaniosłem go do helpgsm zobaczymy co z tego będzie
|
|
Chyba w nocy spać nie mogłaś bo pierwszy wpis był o 00:23
|
|
dostaje 250 funtów tygodniówki za 12 godzin harówki i się podnieca a tak przez rok czy dwa lata tu się żalił jak tu pracy nie ma ... Praca jest tylko zamiast do ZDZ trzeba było iść do LO i pokombinować to nawet 2800 będzie każdego 1 a nie jak u prywaciarzy , a wiem jak jest za granicą więc po prostu mleko ci poleciało jak zobaczyłeś kilka funtów wessałeś i pomnożyłeś to przez X5 ... a następnego dnia już tej kasy nie miałeś ;)
|
|
Hej. ja mialam rodzic naturalnie ale wyszlo tak ze zrobili mi cesarke z koniecznosci i nic za to nie placisz.
|
|
Mam znajomą która robi rzęsy właśnie taka metodą :) Jest rewelacyjna w tym co robi mi też przedłuża jestem zadowolona :) sylwia88130@wp.pl napisz to podam Ci do niej numer :) Pozdrawiam
|
|
Proszę o pomoc jak wejść na czat 4lomza bo nie mogę nawet na niego wejść co robić co zainstalować?
|
|
Napisz do admina strony. Prawdopodobnie nie działa.
|
|
Najlepsze ciasta i torty są w ABC, polecam :)
|
|
a ja mam wrażenie, że rehabilitowanoby wszystkie dzieci, czy jest to konieczne czy też nie. u każdego dziecka jest coś co robi nie zgodnie z normą. sama ostatnio dostałam skierowanie od lekarza rodzinnego na rehabilitacje - powód - mały nie podnosi jeszcze głowy przy podciąganiu za rączki i ma lekką asymetrię. kolejka na rehabilitacje ponad 2 m-ce. no ale cóż - po konsultacji okazało się, że niezbędna rehabilitacja, co najmniej do 9 m-ca życia dziecka, asymetria, problemy z napięciem, itd. wizyty co tydzień. ćwiczenia zalecone przez specjalistę - koszmar. dziecko wyło, nie chciało się poddać - podobno miało to przejść. pojawiły się problemy z karmieniem i spaniem. mały stał się marudny, wybudzał się cały czas, nie chciał się bawić. po dwóch dnia powiedziałam dość i postanowiłam skonsultować się ze specjalistą ndt bobath z Białegostoku. zwłaszcza, że uważałam, że z dzieckiem jest wszystko ok. jakie wnioski po konsultacji - dziecku nic nie dolega z wyjątkiem delikatnej asymetrii, która sama powinna się wyrównać, główkę już podciąga (chociaż i tak miał jeszcze 2 tygodnie, żeby to robić), ćwiczenia, które mi zalecone były zbędne a wręcz jedno z nich mogło przynieść efekt odwrotny do zamierzonego. pani pokazała mi tylko dwa sposoby jak poprawiać ułożenie maluch jakby się zbytnio przekręcał w prawo ale powiedziała, że i bez tego powinno wszystko być dobrze. a za miesiąc na kontrolę, czy mały się dobrze rozwija. tak więc radzę się jeszcze z kimś skonsultować zanim zafundujemy niemowlęciu wielomiesięczną rehabilitacje
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w ABC torty i ciasta sa wlasnei z zambrowa . i sa naprawde pyszne . pierdzielicie głupoty . jeszcze nigdy nie zrobili mnie na szaro . polecam rowniez cendrowskich tylko oni juz nie robia tortow dla dzieci bo ostatnio na urodzinki corci chcialam zamowic to wiem .
|
|
moja corka miala napiecie miesniowe i chodzila na rehabilitacje . i to nie prawda ze wszystkie dzieci najchetniej by rehabilitowali bo siostra poszla z synkiem bo myslala ze ma to samo to pani doktor pow ze nie ma takiej potrzeby na rybakach doktorzy i rehabilitanci znaja sie naprawde na rzeczy i dzieki nim moja coreczka swietnie sie rozwinela :)
|
|
Czat jest tylko dla starszych forumowiczów.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sebo19 - jak widze gdy ktos pisze skąd przez O i N to klade sie na ziemi i smieje sie pol godziny. Masakra. Ty jakas szkole wgl skonczyles.? Brawo Pati za post, i za ostrzezenie. Kasia..
|
|
skundś
|
|
Podobno na skutek zarazenia malaria. Prawda to czy plotki? Szkoda by bylo Kasia..
|
|
Krótko: Prawda, że zmarł. Jeśli światopogląd Ci pozwala, odmów modlitwę za Jego duszę. I litości- dosyć o tym na forum.
|
|
i zawsze bedziemy to reklamowac :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |