Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USA: anarchiści i Antifa oburzeni. Facebook zablokował ich konta z powodu promocji przemocy |
też polecam Weronikę.Co ty piszesz za bzdury o biszkoptach. Torty są smaczne, nie są mdłe i świeżutkie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USA: anarchiści i Antifa oburzeni. Facebook zablokował ich konta z powodu promocji przemocy |
Macie racje nie zamawiajcie tortów na wsi w Zambrowie.Lepiej wcinajcie swoje smaczne z prochów i bóg wie jeszcze czego.od 25 lat zamawiam torty u WIEŚNIAKÓW i problemu nie miałem.Jak wieśniaków zatrudniacie w swoich sklepach to nie ma co dziwić.
|
|
Re: USA: anarchiści i Antifa oburzeni. Facebook zablokował ich konta z powodu promocji przemocy |
Masz rację Kama, już się zaczyna.
|
|
Zamawiałam nie raz torty z Anny przes sklep w ABC i nigdy nie było problemu
|
|
ja też miałam ze względów zdrowotnych cesarkę i nic się nie płaci
|
|
skoro wszyscy juz zostali ostrzezeni, to troche zbocze z tematu zboczeniec: 'teraz jest lato więc wielu oldskulowców w podeszłym wieku chodzi w rozpiętych koszulach pokazując swój piwny bęben' napisal Mistrz_Artur. narodzila sie jakas taka moda spod remizy czy prac zniwnych, ze coraz wiecej ludzi w kazdym wieku spaceruje po ulicach miasta z nagim torsem. i to nie dlatego ze nie maja koszulki - te niejednokrotnie niosa w reku. a niektorych to brzydzi. niezaleznie od tego w jakim wieku jest nagus, stopnia opalenizny, wielkosci jego brzucha czy stanu umiesnienia. nie mam kompleksow, ale nagie ciala powinno sie eksponowac w zaciszu domowym lub na basenie. jesli ktos potrzebuje wiekszej widowni moze isc na plaze miejska....... ale na litosc boska nie w centrum miasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no chyba ze to robotnik drogowy. chociaz oni tez z reguly chociaz kamizelki odblaskowe nakladaja. _______________________________________- urbi et orbi !
|
|
Plamy na Słońcu, upał na ulicy A dookoła sami groźni zawodnicy ...
|
|
Do Barona666..... Odpowiedz sam sobie tylko, czy Ty jesteś umysłowo chory człowieku...? Najdalej w Jeziorku byłeś na zabawie i masz czelność pisać, ze Zambrów to wieś....Żallllllll urbi et orbi !
|
|
Powodzenia zatem i zdrowego dzidziusia:D
|
|
W przerwie meczu odbędzie się prezentacja drużyny ŁKS-u 1926 Łomża na sezon 2012/13. Ps. Karnety na sezon 2012/13 dostępne są już w sprzedaży w sklepiku Klubowym na Starym Rynku. Zapraszamy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |