środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Projekt, który pozwoli prewencyjnie konfiskować majątek!!

Ruth wiem coś o tym już od 4 lat w tym siedzę:) i dzięki za stronki.Zawsze najlepsze jest to jak pisze się program a po włączeniu sterownika wszystko ładnie chodzi:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Projekt, który pozwoli prewencyjnie konfiskować majątek!!

A polibuda od PWSIP sie niczym nie różni oprócz tym ze PB ma wieksza renomę bo PWSIP dopiero ja zdobywa:) a ani w Łomzy ani w BIałym nie znajdziesz roboty trzeba jechać w świat za nią to jest logiczne:)

Miśka jesteś głupia, domniemam że masz naszcie lat a wiek ma swoje prawa dlatego Ci wybaczam, co by było gdyby poszedł po chodniku na mieście ?? i zabił ludzi, matkę z dzieckiem itp ???? byłby LINCZ ???
mijał mnie, widziałem. Przeszacował swoje i auta możliwości. Ja mu nie ubliżam ( szkoda mi go ) napewno był wartościowym człowiekiem ja też miałem te lata ... ale MYŚLAŁEM !!!! a głupstwa to można popełnić na kartkówce, na wejściówce, na imprezie a nie na drodze,
Dzieciaku nie-widziałaś to się nie wypowiadaj.Pisałem wcześniej ... znałaś go ??? imponował Ci szybką jazdą zdezelowaną vektrą ???puknij się w czoło, gdzie byłaś wcześniej ??? a "On za swoje zapłacił najwyższą cenę." to tylko na własne życzenie zapłacił !!!!szkoda jest rodziców i kierowcy z tego dostawczaka ...też ma dzieci, żonę i kupę planów do zrealizowania a teraz co będzie ???psycha zorana i renta w wysokości 730 zł ??? Ku...a ludzie myślcie to nie boli !!!!

ta w cosmeo rzesy do 100zl pfff prawda byla

ma swoje 5 min i dobrze. nie tylko od niej zalezy czy rozciagnie to na dluzej. i tak ma szczescie ze to nie jakis program tvn. pamietacie gienka loske? nie sprzedal sie stacji i zniknal z mediow. ale jest wolnym czlowiekiem i robi to co kocha. jula jest ok, bo jak stala sie znana nie wypiela sie na lomze i nie zostala od razu warszawianka. wyglada na sympatyczna i tak sie zachowuje. nie gwiazdorzy. chyba zdaje sobie sprawe, duzo ciezkiej pracy przed nia i pewnie sporo rozczarowan i kopniakow. ale jej atutem jest to ze pisze teksty, wiec nawet jesli nie bedzie lansowana, bedzie mogla pisac dla innych. zycze jej powodzenia, chociaz jestem lomzyniakiem od pokolen, a moj dziadek pewnie trzasl gnoj. chociaz moze nie wlasnorecznie, bo mial parobka. w lomzy to bylo, bo tu wtedy co najmniej polowa mieszkancow tak rodziny utrzymywala i wcale sie tego nie wstydzili .............................................
_________________________________________-

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

zostały tylko znicze i pokaźny znak na drodze tej tragedii. Podobno ten drugi człowiek z wypadku został kaleką.Stale jezdze tamta trasa ....ten wypadek moze lekko uświadomi co niektórych mistrzów kierownicy.

Ja na wesele zamawiałam w Zambrowie tort i był bardzo dobry, a dekoracja prześliczna, chociaż też nie chciałam niczego przesadnego... Ale nie było to w tym roku, więc teraz nie wiem jak tam jest. Ostatnio bardzo mi smakował tort z Okruszka :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org