środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chrześcijaństwo wg. PZPR-pis

właśnie niech się kur** ogarną, zdadzą maturę a dopiero się wypowiadają :)
debile po zarządzaniu, niech swoim Wackiem pokieruje jak go ma :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chrześcijaństwo wg. PZPR-pis

https://www.youtube.com/watch?v=V6-nm58cPgs

Valles .. ponoć wszyscy pochodzimy od małpy. W związku z tym, Twoi przodkowie także palcem w ... grzebali. Nie ma co się obrażać.

Z tym artyzmem ... traktaty o tym piszą. Tu mowa jest o szłobiznesie a nie o artyźmie. Artyzmu jest coraz mniej, nie tylko w muzyce.

jeśli lekarz wystawił ci takie zaswiadczenie to nic nie płacisz ja takie miałam bo mam duzą wade wzroku i musieli mi zrobic cesarke i nic nie płaciłam

w miedzy czasie tusk coś ukradł

Paradox kimkolwiek byś nie był to do pięt Mu nie dorastałeś,a głupstwa popełnia każdy.On za swoje zapłacił najwyższą cenę.Uszanuj Jego pamięć.Wtedy będziesz człowiekiem.

Aja myślę że to idiota do potęgi jak chciał sie zabic to czemu nie wybrał drzewa tylko na czołuwę nie pomyślał że w tym drugim samochodzie jedzie człowiek z pracy na którego czekała żona i dzieci dzięki bogu że przeżył !

urbi et orbi !

cosmeo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org