Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrześcijaństwo wg. PZPR-pis |
właśnie niech się kur** ogarną, zdadzą maturę a dopiero się wypowiadają :) debile po zarządzaniu, niech swoim Wackiem pokieruje jak go ma :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrześcijaństwo wg. PZPR-pis |
|
Valles .. ponoć wszyscy pochodzimy od małpy. W związku z tym, Twoi przodkowie także palcem w ... grzebali. Nie ma co się obrażać. Z tym artyzmem ... traktaty o tym piszą. Tu mowa jest o szłobiznesie a nie o artyźmie. Artyzmu jest coraz mniej, nie tylko w muzyce.
|
|
jeśli lekarz wystawił ci takie zaswiadczenie to nic nie płacisz ja takie miałam bo mam duzą wade wzroku i musieli mi zrobic cesarke i nic nie płaciłam
|
|
w miedzy czasie tusk coś ukradł
|
|
Paradox kimkolwiek byś nie był to do pięt Mu nie dorastałeś,a głupstwa popełnia każdy.On za swoje zapłacił najwyższą cenę.Uszanuj Jego pamięć.Wtedy będziesz człowiekiem.
|
|
Aja myślę że to idiota do potęgi jak chciał sie zabic to czemu nie wybrał drzewa tylko na czołuwę nie pomyślał że w tym drugim samochodzie jedzie człowiek z pracy na którego czekała żona i dzieci dzięki bogu że przeżył ! urbi et orbi !
|
|
cosmeo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |