Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
100 lat temu - łomżyński pogrom bolszewii |
Obawiam się, że w tej Noki nie da się zablokować numer. Mam taki sam tylko że w t-mobile i miałem ten sam problem. Przejdź się do salonu i oni mają obowiązek ci zablokować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 100 lat temu - łomżyński pogrom bolszewii |
podbijam temat.
|
|
Ludzie stało sie jak się stało, a forum w przypadku takiej tragedii nie jest miejscem do dyskusji na ten temat.. Uszanujcie rodzinę, oni również mogą czytać te komentarze! A gdybanie jaki on nie był a jaki był i na temat przyczyn tej tragedii nie jest po prostu na miejscu, niech to tylko będzie przestrogą dla wszystkich kierowców!
|
|
jaki kraj takie gwiazdy
|
|
kamilo , a masz min. 6 szt? czy mowa o 1 szt ...
|
|
Mam pytanko . niedługo rodze. i mam pytanie takie czy ze względów zdrowotnych należy się cesarka ? nawet jeśli lekarz wystawił zaswiadczenie że wskazane jest cięcie cesarskie.. czy trzeba coś płacić ? jeśli ktoś coś wie na ten temat bardzo prosze o odpowiedz.
|
|
Powiem krótko: Na troli i "specjalistów internetowych" nie będę reagował. Jest to mój ostatni komentarz w tej sprawie. Odezwę się niezwłocznie.Nie bądź pochopny, wyniki są dopiero od 8h :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |