środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Broń się Polaku. Tylko dla myślących

Ja jestem zainteresowana;-)Fajna sprawa więc na pewno przybędę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Broń się Polaku. Tylko dla myślących

Witam!
Poszukuję solidnego i sprawdzonego stolarza który wykona schody w domu w rozsądnej cenie. Kogo możecie polecić ? Proszę o konkretne odpowiedzi. Z góry dziękuję:)

Valles pewnie nie dostał/dostała się do drużyny Juli i teraz wylewa żale na forum, naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku a dopiero później zacznij komentować innych.

A czy ktoś z was wie czy w WORDzie można jeszcze zdawać na Suzuki GN250? Czy już tylko można na tym nowym, nie pamiętam dokładnie jaki to model...

Polecam pana Mierzejewskiego z Nowogrodzkiej na przeciw lecznicy. Solidny i sporo robi miedzy innymi schodow. 862167892 POLECAM!!

Ton wypowiedzi założyciela tego wątku wskazuje na jego podłą mentalność. Albo pochodzi z rodziny o wielkich aspiracjach, ale nastawionej roszczceniowo do świata, której nic w życiu sie nie udało, albo jest po prostu zwyklym, ciemnym wieśniakiem. W jego wypowiedzi przebija zazdrość, egocentryzm i kretyństwo. Ten jakiś tam śmieć, "znawca popkultury" nie ma zielonego pojęcia o współczesnym świecie. Jest doskonałym przykładem polskiego, chamskiego piekła: wszyscy w jednym kotle smoły, a jeśli komuś uda się wychylić, to go z powrotem do smoły! On w ogóle nie myśli kategoriami społecznymi. Jest zbyt prymitywny, aby cieszyć się z czyjegoś sukcesu - bo sam jest egoistycznym ciemniakiem. Czyli zwykłym chamem na wzór Chama biblijnego.

Wypuścili na spacer kota? Ale właściciele!

a mozesz podac, tak na wszelki wypadek, numer do bialegostoku na rehabilitacje...

No nie wiem jak na to wpadłeś ale tak było :D i dzięki za numery :)

Cukiernia Anna w Zambrowie nie wywiązuje się z zamówień na torty składane przez klientów. Zamawiałam z cukierni dwa razy na urodziny tort i dwa razy nie zrobili takiego jakiego chciałam był w ogóle inny i waga nie była taka jaka miała być. Dzwoniąc do nich z reklamacją kierowniczka cukierni była bardzo nie miła nie chciała słuchać tego co mam jej do powiedzenia rozłączyła się. Tort zamawiany był za pośrednictwem supermarketu Stokrotka przy ulicy Ks.Anny w Łomży.

Życzliwa klientka

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

A może być gościniec ?:) Jeśli tak to polecam " Gościniec Nika " Mikołajki Słoneczna 12 , 602-154-306

może i słodzę ale torty to są super nie wspomnę o ciastach (jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził )

A ja nie polecam i to nie wina stokrotki tylko Zambrowa !!! i zdania nie zmienię możecie sobie chwalić ja się na nich zawiodłam !!

@ klientka

Czy trudno zauważyć, że twoje pretensje nikogo nie interesują?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org