Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Broń się Polaku. Tylko dla myślących |
Ja jestem zainteresowana;-)Fajna sprawa więc na pewno przybędę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Broń się Polaku. Tylko dla myślących |
Witam! Poszukuję solidnego i sprawdzonego stolarza który wykona schody w domu w rozsądnej cenie. Kogo możecie polecić ? Proszę o konkretne odpowiedzi. Z góry dziękuję:)
|
|
Valles pewnie nie dostał/dostała się do drużyny Juli i teraz wylewa żale na forum, naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku a dopiero później zacznij komentować innych.
|
|
A czy ktoś z was wie czy w WORDzie można jeszcze zdawać na Suzuki GN250? Czy już tylko można na tym nowym, nie pamiętam dokładnie jaki to model...
|
|
Polecam pana Mierzejewskiego z Nowogrodzkiej na przeciw lecznicy. Solidny i sporo robi miedzy innymi schodow. 862167892 POLECAM!!
|
|
Ton wypowiedzi założyciela tego wątku wskazuje na jego podłą mentalność. Albo pochodzi z rodziny o wielkich aspiracjach, ale nastawionej roszczceniowo do świata, której nic w życiu sie nie udało, albo jest po prostu zwyklym, ciemnym wieśniakiem. W jego wypowiedzi przebija zazdrość, egocentryzm i kretyństwo. Ten jakiś tam śmieć, "znawca popkultury" nie ma zielonego pojęcia o współczesnym świecie. Jest doskonałym przykładem polskiego, chamskiego piekła: wszyscy w jednym kotle smoły, a jeśli komuś uda się wychylić, to go z powrotem do smoły! On w ogóle nie myśli kategoriami społecznymi. Jest zbyt prymitywny, aby cieszyć się z czyjegoś sukcesu - bo sam jest egoistycznym ciemniakiem. Czyli zwykłym chamem na wzór Chama biblijnego.
|
|
Wypuścili na spacer kota? Ale właściciele!
|
|
a mozesz podac, tak na wszelki wypadek, numer do bialegostoku na rehabilitacje...
|
|
No nie wiem jak na to wpadłeś ale tak było :D i dzięki za numery :)
|
|
Cukiernia Anna w Zambrowie nie wywiązuje się z zamówień na torty składane przez klientów. Zamawiałam z cukierni dwa razy na urodziny tort i dwa razy nie zrobili takiego jakiego chciałam był w ogóle inny i waga nie była taka jaka miała być. Dzwoniąc do nich z reklamacją kierowniczka cukierni była bardzo nie miła nie chciała słuchać tego co mam jej do powiedzenia rozłączyła się. Tort zamawiany był za pośrednictwem supermarketu Stokrotka przy ulicy Ks.Anny w Łomży. Życzliwa klientka „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
A może być gościniec ?:) Jeśli tak to polecam " Gościniec Nika " Mikołajki Słoneczna 12 , 602-154-306
|
|
może i słodzę ale torty to są super nie wspomnę o ciastach (jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził )
|
|
A ja nie polecam i to nie wina stokrotki tylko Zambrowa !!! i zdania nie zmienię możecie sobie chwalić ja się na nich zawiodłam !!
|
|
@ klientka Czy trudno zauważyć, że twoje pretensje nikogo nie interesują?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |