Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tyrania |
Jeden z lekarzy pogotowia ma postawione zarzuty w naszej sprawie.Pan dyrektor zobowiązany urzędowo odpowiadać na nasze pisma kierowane do nigo nawet nie raczył na nie odpowiadać.ten lekarz był już sławny wcześniej.Wpisz w internecie wątek ;pijany lekarz pogotowia w łomży ; a zrozumiesz gdyby wtedy wyciągnoł już wnioski i coś z tym zrobił to łapska tego lekarza nie dotykały by mojej córki.młodzi lekarze z wiedzą i kulturą czekają na prace ,a tu trzyma się kolesia na siłę.aroganta butę i jeszcze tak zdolnego.Nie rzyczę nikomu żeby byłratowany przez tego pana.Z poważanie Elżbieta Sokół
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tyrania |
hahhahah ... kibicować dziewczynie i tyle ... przy tej okazji kilku młodych ludzi może się czegoś nauczyć , a może nawet zaistnieć. (mam na mysli uczestników programu z Łomży) Program będzię większa promocją niż wszystkie"akcje" promocyjne dotychczas LOTu (lokalnej organizacji turystycznej) To jest szoł na nie szukamy najlepszej piosenki. Chciał ja ktoś zaprosić do Opola, zrobił to. Nie pasuje , nie oglądaj (ja nie oglądałem ale nie ze względu na Julę a w ogóle mnie to nie interesuje). Jula ... trzymaj się i pamiętaj ... Show must go on ....
|
|
ale przecież jula nagrała całą płytę -juz dawno można ją zamówić np w empik, a ten niby bednarek to w czym jest lepszy tyle tylko, że sie pokazał w jakimś programie i wojewódzki go lubi hehe a co do muzyki ???????? łomżyniance sie zaczeło powodzić to już krytykują zamiast podziękować że coś ciekawego się będzie działo odnośnie naszego miasta, nie wiem za duże bezrobocie w tym mieście więc pewnie VALLES stracił pracę i zazdrości, albo jeszcze lepiej - nie przeszedl castingu hehehe :)
|
|
niech ma swoją szansę, a co jej będziecie załować. Marika nie chciała niech Julia ma.
|
|
Są to samce,możesz podać e-mail ?
|
|
Powiem Tobie tak, idź tam gdzie uczą jeździć na tych samych motocyklach co będziesz ewentualnie zdawał potem egzamin bo wbrew pozoru jeżeli ktoś mało jeździł to jazda takim samym moto napewno wychodzi na plus. Ja prawko na moto robiłem u Kaminiaka ale nie chcę tutaj robić kryptoreklamy. Decyzja należy do Ciebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |