środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak myślicie? Jaką nację prezentuje Radosław Fogiel mocno \"wykształcony\"?

Powiem tak, ma talent ale prasa i telewizja ją zniszczy ,artysta który tego doświadczył poświadczyłby moje słowa zobaczcie jak było z wiśniewskim, też wschodząca gwiazda ,własny program kiedyś w tvnie a teraz wszyscy w dupie mają ten jego świat i jego chorobe zresztą i pśioczą jak na starego sk..rwiela. Już lepiej żeby była gwiazdką jednego sezonu i zniknęła gdzieś w cieniu, ona jeszcze nie wie co to jest ciężar sławy, tak naprawdę wchodząc w polski show biznes ludzie nie wiedzą jeszcze na co się pakują ale cóż.. pieniądz światem rządzi, szkoda tylko że instynkty są silniejsze od nas

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak myślicie? Jaką nację prezentuje Radosław Fogiel mocno \\\"wykształcony\\\"?

Zawistny naród.

Nikogo nie bronie. Nic mnie ona nie obchodzi.

Zawiść i tyle.

facmen

Re: Jak myślicie? Jaką nację prezentuje Radosław Fogiel mocno \\\"wykształcony\\\"?

Polecam P.Zbyszka Szlichtę z Piątnicy:)602795124 Z tym Panem można się dogadać w kwestii finansowej itd...Decyzja należy do Ciebie:))

facmen

Drugi numer do tego Pana 602423529:))

facmen

Niech tam sobie śpiewa, fajnie że jest z Łomży .Ogólnie piosenki fajne ale tylko gdy się słucha w radio . Oglądałem inprezę w Łodzi gdzie śpiewali na żywo i tu było widać wielką róznicę -szkoda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org