Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak myślicie? Jaką nację prezentuje Radosław Fogiel mocno \"wykształcony\"? |
Powiem tak, ma talent ale prasa i telewizja ją zniszczy ,artysta który tego doświadczył poświadczyłby moje słowa zobaczcie jak było z wiśniewskim, też wschodząca gwiazda ,własny program kiedyś w tvnie a teraz wszyscy w dupie mają ten jego świat i jego chorobe zresztą i pśioczą jak na starego sk..rwiela. Już lepiej żeby była gwiazdką jednego sezonu i zniknęła gdzieś w cieniu, ona jeszcze nie wie co to jest ciężar sławy, tak naprawdę wchodząc w polski show biznes ludzie nie wiedzą jeszcze na co się pakują ale cóż.. pieniądz światem rządzi, szkoda tylko że instynkty są silniejsze od nas
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak myślicie? Jaką nację prezentuje Radosław Fogiel mocno \\\"wykształcony\\\"? |
Zawistny naród. Nikogo nie bronie. Nic mnie ona nie obchodzi. Zawiść i tyle. facmen
|
|
Re: Jak myślicie? Jaką nację prezentuje Radosław Fogiel mocno \\\"wykształcony\\\"? |
Polecam P.Zbyszka Szlichtę z Piątnicy:)602795124 Z tym Panem można się dogadać w kwestii finansowej itd...Decyzja należy do Ciebie:)) facmen
|
|
Drugi numer do tego Pana 602423529:)) facmen
|
|
Niech tam sobie śpiewa, fajnie że jest z Łomży .Ogólnie piosenki fajne ale tylko gdy się słucha w radio . Oglądałem inprezę w Łodzi gdzie śpiewali na żywo i tu było widać wielką róznicę -szkoda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |