Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A tymczasem nowelizacja budżetu 2020 ... |
podobna Osoba ktora sama wymaga treningu zostaje trenerka BITWY NA GLOSY.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A tymczasem nowelizacja budżetu 2020 ... |
Cześć. Słuchajcie czy jest może ktoś kto ma stancje w Olsztynie i szuka współlokatorki lub po prostu szuka jakieś stancji/pokoju ? Można się jakoś zgadać:P Jeśli tak, to odzywajcie się. Podaje email: aniak141@vp.pl
|
|
Po tej szkole to ciężko się nawet do McDonalda i KFC dostać :D
|
|
A po której szkole mamy zagwarantowaną pracę? Chętnie się dowiem:)
|
|
Oczywiście Tuskowi też zawdzięczamy że budowę via baltici wypie..... z programu budowy dróg 2013-2020 (została na liście rezerwowej) do programu 2021-2027. Pewnie potem okaże się że wywalą z 2021-2027 do kolejnego programu i tak wkoło macieja.
|
|
Fakt rynek fonograficzny znasz w Polsce:)))) "Nie jara mnie Kamil Bednarek" Najważniejsze to mieć dystans do samego siebie.:)))))) buhaha...
|
|
jak widzę to co napisałeś człowieku to głowa boli, zamiast wspierać dziewczynę z Łomży to takie fazy nakręcasz, chore to jest, mentalność jaskiniowca... zaaaazdrość i tyle ;)
|
|
zazdrosc przez kogos przemawia i tyle!
|
|
a co do BITWY NA GŁOSY to Ona ma za zadanie ściągnąć widzów a nie wygrać... ( acz kolwiek 3mam kciuki za wygraną ) bo do diabła ktoś musiał na nią głosować skoro zajeła któreś tam miejsce w tym Opolu... Ps.w sumie to dziewczyna z Łomży wypada baaa trzeba kibiciwać !!! miliony ludzi oglądało Euro i kibicowało "NASZYM" a z góry wiedzieliśmy że przerąbiemy
|
|
żałujesz jej kase robić? niech robi co cie to obchodzi
|
|
co to muzyka - człowieku zwykłe monotonne zawodzenie obliczon e na populistyczny poklask. Teraz każdy młody z tym sie indentyfikuje. Trendy jest być nieszczęsliwym , wiecznie poszukującym miłości ktora jak sie pojawi to zaraz ją lub jego oleje pozostawiając głebokie rany które on i ona potem będa analizowac całe swoje zycie przebiagajace pod znakiem niespełnionej ale dyspozycyjnie oczekujacej miłości. Do tego jeszcze jakis dizajn typu wiszace galoty , zel na łbie spodnie ledwie zakrywajace pipke i juz jest szan sa na sukces która pozwoli jakoś przejśc przez to życie. Popatrznie na ten teledysk do tej piosenki Wkoło za kazdym razem - stare marne płytkie chwyty - ktos powei bo takie jest życie a ja się zapytam jakie i czyje życie? facmen
|
|
jedno jest pewne ma talent ale niech go nie zmarnuje i nie da się ogłupić tylko tym co robii jak to robi bedzie mogła sie obronić , zapracować na szacunek i na miano gwiazdy - czego jej zycze. Na razie jest na początki długiej i trudnej drogi. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ją prasa zniszczy...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nikt nie potrafi nic doradzić?
|
|
VALLES popacz na Alicje Jarosz wygrała kontrakt płytowy , talent ma ale tylko wokalny a że nie umie pisać tekstów to dla tego nie ma jej na rynku. Dziewczyna robi to co lubi i dostaje za to kase. Kto by nie chciał być na jej miejscu:)))))) Bednarek 1 rast II RP tylko coś z tym englich cienko:)) Jula Fabiszewska drogo zapłaciła za swój sukces w Internecie http://www.se.pl/rozrywka/plotki/jula-fabiszewska-drogo-zapacia-za-swoj-sukces-w-internecie_271627.html
|
|
Mi tam też w **** się nie podoba. Nie na mój gust muzyka może no.
|
|
A ja byłem tam na weselu tydzień temu i wcale nie było tak super, na stołach brakowało napojów, trzeba było się o nie upomnieć, żeby przynieśli...
|
|
dziekuje kochane. warto sie poswiecic, jesli jest choc cien szansy!!! dodalyscie mi nadzieji.
|
|
Valles, ja rozumiem, że może Tobie się w życiu nie układa, ale mam propozycję, abyś odpieprzył się od dziewczyny, która robi coś konstruktywnego ze swoim życiem, zamiast siedzieć pod blokiem z browarem z Biedronki i narzekać, że w Łomży nie ma pracy, nie ma perspektyw itp. Każdy jest kowalem własnego losu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |