Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...przygadał kocił garnkowi... |
coś Cię boli ? na końcu mojego postu jest coś napisane. Skoro nie potrafisz zrozumiale czytać nie wypowiadaj się.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...przygadał kocił garnkowi... |
MOŻE NARESZCIE BĘDZIE TAM PORZĄDEK I LEKARZE BĘDĄ NP.UMIELI RATOWAĆ LUDZI .ZNANE IM BĘDĄ TAKIE PROCEDURY JAK INTUBACJA.TVN NIE BĘDZIE WTEDY ZAINTERESOWANY TAK BARDZO NASZYM MIASTEM.
|
|
To ty masz czas w poniedziałek po weselu pisac na forum??:) Po dobrym weselu to tydzien poprawiny odchodza :)...Moze napisz jakie menu mialas, ile gosci jak z akustyka sali, zeby bylo wiadomo na ile osob planowac impreze, zeby bylo komfortowo :)...
|
|
Niewielu łomżyniaków jest niezadowolonych z faktu, że Via Baltica będzie przebiegać przez Łomżę. Powtórzę jeszcze raz, moim zdaniem, gdyby wariant białostocki VB dalej obowiązywał, też nie mielibyśmy tej obwodnicy, bo po prostu nie byłoby tzw. papierków (czyli wszystkich niezbędnych decyzji) i kasy. Budowa drogi nie polega na tym, że polityk mówi, że trzeba zbudować obwodnicę Łomży, a następnego dnia wjeżdżają koparki i spychacze i budują...
|
|
Po tej szkole to tylko rejestracja w urzędzie pracy, będziecie się uczyć w fabryce bezrobotnych...
|
|
chlopak z przykoszarowej facmen
|
|
paradox co ty wogole wypisujesz???? czy wiesz co tam naprawde sie stalo???? wiesz, ze czyta to jego rodzina i przyjaciele???? nie komentuj tej tragedii w taki sposob, opanuj sie!!!!
|
|
Oj Mniejszy, Mniejszy, cienkiś w tym temacie, wiedzy nie masz, a się mądrzysz... Otóż żadnych papierków nie ma i nie było. Dopiero trwa postępowanie w celu uzyskania pierwszego papierka - decyzji środowiskowej. A od tego do budowy daleka droga - 5 lat jak nic co najmniej.
|
|
czyli,że jeżeli Ty Zechcesz poinformować o jakiejś inicjatywie(cokolwiek płatnej),a mu sie nie podoba to kasuje post,a jeżeli ogół pisze o jakimś spędzie,gdzie też za wszystko się płaci to jest dlań gitara?ale czy informacja o Gościńcu to nie reklama dla kupców tam handlujących w czasie jego trwania? wiem,że to nie ten temat.sorrki
|
|
takie zycie, mam tylko nadzieję że znajdą sie chetni, bo psów u nas nie brakuje i myslę ze warto poświecic im wiecej czasu na to aby dawały wiecej radości
|
|
Ech, gc, gc. Kiedyś uważałem, że piszesz ze znajomością tematu. Ale od kiedy pokręciłeś ustawę o zamówieniach publicznych z ustawą budżetową aby mi dokopać, straciłem złudzenia. Raz to samo źródło jest ci wyrocznią, inny raz stekiem bzdur (zależnie od potrzeby). Wystarczy....
|
|
No wiec ja temat podbijam. Serduszko przywracasz wiare w ludzi, ze dobrzy ludzie jeszcze istnieja :) Pozdrawiam. rudy błazen z druhem
|
|
zburzyć dworzec i wybudować nowy np. w okolicach ulic sybiraków kazańskiej a w tym miejscu wybudować targowisko i centrum handlowę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |