środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prof. Bobińska: Covid-19 pokazał, że globalną gospodarką rządzą megakorporacje

Tutaj napisz.Może będzie więcej zainteresowanych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prof. Bobińska: Covid-19 pokazał, że globalną gospodarką rządzą megakorporacje

Przykro mi ale admin jak wszyscy wiemy jest bez serca :-) ukłony w strone admina :-) , może i z pewnością potraktuje to jako reklamę, a ja tego nie chcę.

Re: Prof. Bobińska: Covid-19 pokazał, że globalną gospodarką rządzą megakorporacje

wszyscy zainteresowani mogą przecież napisać maila do czego serdecznie zapraszam

Mamy szansę posiadać wyszkolone pieski bez zbędnych kosztów podróży i zaoszczędzić dużo czasu . A jak wszyscy wiemy dobrze jest uczyć się z najlepszymi no i na miejscu :-)

Treść jest ukryta

Ano takie, które ustawa przewiduje.

Jest jeszcze jeden problem. W momencie, kiedy kasa jest wydana na różniste opinie odnośnie uwarunkowań, uzgodnień, przejęcia gruntów itd, zmieniać koncepcję z obietnicą lepszego jutra?
Bogaty ten nasz Kraj......

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org