Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Bobińska: Covid-19 pokazał, że globalną gospodarką rządzą megakorporacje |
Tutaj napisz.Może będzie więcej zainteresowanych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Bobińska: Covid-19 pokazał, że globalną gospodarką rządzą megakorporacje |
Przykro mi ale admin jak wszyscy wiemy jest bez serca :-) ukłony w strone admina :-) , może i z pewnością potraktuje to jako reklamę, a ja tego nie chcę.
|
|
Re: Prof. Bobińska: Covid-19 pokazał, że globalną gospodarką rządzą megakorporacje |
wszyscy zainteresowani mogą przecież napisać maila do czego serdecznie zapraszam Mamy szansę posiadać wyszkolone pieski bez zbędnych kosztów podróży i zaoszczędzić dużo czasu . A jak wszyscy wiemy dobrze jest uczyć się z najlepszymi no i na miejscu :-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ano takie, które ustawa przewiduje. Jest jeszcze jeden problem. W momencie, kiedy kasa jest wydana na różniste opinie odnośnie uwarunkowań, uzgodnień, przejęcia gruntów itd, zmieniać koncepcję z obietnicą lepszego jutra? Bogaty ten nasz Kraj......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |