Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podatek oo deszczu |
W domu chętnie ćwiczył a tam płakał. W domu ćwiczyłam póki chciał jak zaczynał się niecierpliwić przestawałam i za jakiś czas znów robiłam podejście. Nic na siłę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podatek oo deszczu |
Zależy jakie będą koszty.
|
|
Moja (obecnie 12 letnia) też miała problem ze wzmożonym napięciem mięśniowym.Wiem co obecnie przeżywasz.Powiem Ci ,że twoje zmartwienia nie opuszczą Cię jeszcze długo, ale to normalne.Takie jest życie rodziców. Ja ze swoją córeczką chodziłam na rehabilitację i intensywne ćwiczenia do 9 miesiąca życia,wtedy zaczęła chodzić i potem były już tylko wizyty kontrolne.Cały okres ćwiczeń to była ogromna udręka i dla dziecka i dla mnie,wiele godzin płaczu, wylanego potu i łez. Dziś moja córeczka idzie już do 6 klasy, uczy się bardzo dobrze,nie ma śladu po tym co przeszliśmy. Ćwicz synka intensywnie , a efekty będziesz miała za kilka miesięcy.Życzę wytrwałości .
|
|
"Wszystkiego tam było w bród. Każdy pił i jadł co tylko chciał. I ja też tam byłem, jadłem i piłem, po brodzie mi ciekło, a do ust nie trafiło".
|
|
Re: Podatek od deszczu |
Belfort
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |