Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Takich księży powinno być więcej!!!! |
A tu masz numery do MDK-DŚT, w którym uczy pani Magda 86-216-32-26 lub 86-216-45-53 (znalezione w googlach, mam nadzieję, że aktualne)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Takich księży powinno być więcej!!!! |
Ja tam ze swoich jestem zadowolona. :D Dostałam się ,więc jest ok .
|
|
Konsul2 - dobrze podsumowałeś..:) jaaaaaaaaaa : najśmieszniej jak taki cwaniak mówi że za biurkiem siedzi za granicą a na łopacie jedzie :D A skoro o tym mowa to ja akurat gdybym była facetem to wolałabym przy łopacie w Polsce. Stawka wcale nie mała ( z tego co się orientuję ) a do tego na miejscu bym była. Źle nie jest, nie chciałoby mi się tułać za granicą , spać w baraku i jeszcze w dupe dostawać..:)
|
|
Mają być 3 lumpeksy z czego dwa ekskluzywne.
|
|
rzepicha czasem watpie ze jestes kolo trzydziestki i masz dzieci...
|
|
czyli cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc..... tak bardzo boje sie o niego. mam nadziej, że i u Nas dobrze wszystko sie ułozy. Ale bardzo dlugo chodziliscie na rehabilitacje... A gdzie? bo my na Rybaki. Dopiero trzeci tydzień, także wszystko przed nami.....
|
|
Jestem ciekawy ilu ludzi jest zainteresowanych poprawnym ułożeniem swojego psa, których nie stać albo po prostu z braku czasu nie mogą sobie pozwolić dwa lub trzy razy w tygodniu na jazdę do Białegostoku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |