Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczury uciekają |
Czesio Twój post miał być śmieszny...? Uwierz - nie był, to żałosne ;|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczury uciekają |
https://e-prawnik.pl/zamow-opinie/ Prawnik tyle że on-line. Pomagają w 24 godziny, mają darmową wycenę, ceny zaczynają się od 40zł. Ja korzystałem z tego prawnika przy sprawie spadkowej akurat. Ale wiem że oni tam pomagają w różnych sprawach ine tylko spadkowych.
|
|
do jaaaaaaaaaa : nie wrzucam wszystkich do jednego worka bo jest tam jakaś setna część szanowana przez tubylców, ale to rzadkość.. kazdy tam przy łopacie robi a tu jak przyjeżdża to udaje nie wiadomo kogo..no ale cóż, każdy wybiera to co jemu pasuje. do a.n.d.y. : masz rację, niech się tu wykaże co potrafi a nie idzie na łatwiznę :D
|
|
Link który dał kolega Mniejszy jest z 2005r i pokazuje że budowa obwodnicy miała ruszyć w 2008r. Później do władzy doszli POkemony i obwodnica zeszła na lata po 2020r. Za to mamy stadion narodowy, który po Euro potrzebny był aż 2 razy: na mecz futbolu amerykańskiego i koncert Madonny.
|
|
przy ul. Nowogrodzkiej 1, za urzędem, na parkingu samochodowym czeka zagubiony pies, niski kundelek, jasny w brązowe łaty, na smyczy razem z szelkami, może komuś się zagubił :(
|
|
na allegro ?
|
|
Witam, jestem mamą 3-miesiecznego chlopca. Chcialabym sie dowiedziec jak przebiegała terapia Waszych maluszków? I czy jest mozliwy, w 100% zdrowy rozwoj po stwierdzeniu wiotkośći i opóżnionego rozwoju maluszka????
|
|
No własnie, tak to już w naszym mieście jest :/ Często jestem w Białymstoku, to tam na stacji Auchan na Produkcyjnej, paliwo jest 20 - 25 gr. taniej niż na patronackich stacjach.
|
|
Znowu kolejny zaginiony pies. Ludzie zrozumcie ze zwierzeta to nie zabawki. Kasia..
|
|
gdzie w łomży zrobię paznokcie akryl lub żel , p.Monika z sybiraków nie ma wolnych terminów także może znacie kogoś równie dobrego ?
|
|
wiem że wielu Łomżan jeździ do Białego na takie szkolenia i koszt przejazdu jest b.duży a tu było by na miejscu więc chyba duuużo taniej :-)
|
|
Zgubiłem klucze od mieszkania w okolicach przystanku autobusowego na ulicy Zawadzkiej ( pierwszy przystanek od ulicy Przykoszarowej ) Jeżeli ktoś znalazł, proszę o informację.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |