Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest świnstwo i głupota |
jak chcesz aby paczka dotarła w całości i nieuszkodzona to tylko UPS, miałem doczynienia z prawie wszystkimi firmami kurierskimi i tylko oni zawsze przywozili paczki w całości. Polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest świnstwo i głupota |
Jak w temacie...
|
|
cip cip cip to ja twoja laska, od razu bylo widac po tobie ze jestes zwyklym tchorzem.
|
|
żąda potwiedzenia certyfikatów:) Musisz je pokolei akceptować i tyle :)
|
|
Ja mam 35 lat i też jeżdżę na rolkach, a w zimę na łyżwach.
|
|
haha dziękuję za odpowiedzi:) Ja chcę wysłać kolumny tonsila więc niech sobie je kurier kopie. Membrany zabezpieczę a deche walić mu żałował nie będę :D mieszkam za Łomżą i mówicie że DHL podjedzie bez problemu po paczkę?
|
|
Autor: cichy96 ... Re: Na Twoim miejscu udałbym się do Szkoły Muzycnej w Łomży i przedstawił problem. Na Pewno dostaniesz namiary. Albo ... Właśnie do MDK-DŚT, tam również spotkasz się z życzliwością. P.s. I tu i tam rozmawiaj z dyrektorami. Powodzenia!
|
|
Sunia jest w schronisku.Czeka na odpowiedzialnego opiekuna,który ją pokocha i nie porzuci.
|
|
a co się stało, jeśli wiedziec mozna
|
|
W szkole muzycznej w Łomży nie ma klasy wokalnej. Z ciekawości sprawdziłam w wyszukiwarce i coś tam niby wyskakuje: http://www.szkolaspiewu.lomza.pl/page1.html ...ale nie wiem co to jest.
|
|
Kama nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Sa ludzie ktorzy sa szanowani za granica tylko Ty o tym nie wiesz. Znam duzo takich ludzi i sam widzialem takze nie zawsze tak jest. facmen
|
|
to juz właściciel się dowie o tym..
|
|
Co - typowo wiejska, chamska ciekawość i pogoń za sensacją ? Aby plotecztki rozsiewać??
|
|
a ja bym chciała "odlecić " / wiem, że nie po polsku/ do profesjonalizmu to im jak stąd do .... dworu. Zastanawiające, że wystarczy dać cukierek ładnie opakowany to i zawartość może być prze-lukrowana. Zacznijmy używać rozumu....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |