Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby żydom nie podobał się wynik demokratycznych wyborów na Białorusi... |
file://localhost/C:/Users/AveJa/Desktop/2012-08-05%2017.14.00.jpg file://localhost/C:/Users/AveJa/Desktop/2012-08-05%2017.12.41.jpg Tu są zdjęcia małej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby żydom nie podobał się wynik demokratycznych wyborów na Białorusi... |
Super :). Bardzo chcę jej znaleźć dom. Bezpieczny.
|
|
Re: Czyżby żydom nie podobał się wynik demokratycznych wyborów na Białorusi... |
cała Łomża idzie yeaaaa :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja jeżdżę głównie na moim osiedlu w koło bloku, skate parku przy ks. Anny i na "alejkach papieskich". Ostatnio też wypróbowałam nowy chodnik prowadzący od ul. Prusa w kierunku galerii Venda, liczę, że jak uprzątną kamyczki będzie to niezła miejscówka do jazdy. Jeździcie na fitness'ach czy agresiv'ach i potwierdzam Drozdowo-Wiktorzyn i dalej w kierunku Olszyn mało uczęszczana i dobra trasa
|
|
Prosiłem o pomoc. Jak ktoś naprawdę może lub chce pomóc proszę dzwonić pod podany numer.
|
|
o jakiego piekarzyka pajacu ci chodzi to pojecia nie mam. a stawke podałem z głowy kurewski naród
|
|
ja tam widzialem motocykliste na plocie a nie samochod
|
|
Mam pytanie zna ktos mechanika godnego polecenia ktory usunie mi dpf(filtr czasteczek stałych) z suzuki grand vitara model z 2006 r, chodzi mi o fizyczne wyciecie jak i skasowanie go w komputerze?
|
|
Czy oglądał ktoś to co o tym sądzicie......
|
|
to że go osobiście nie znałem, to nie znaczy że nie widziłem całej akcji, wymijał mnie i cały ciąg samochodów jak szalony , a za 2 min stało się co się stało, jak to nazwać DEBILIZM, IDIOTYZM BRAWURA I GŁUPOTA, i wy wszyscy co tak go szanowaliście i wspominacie "Przyjaciele z Placu Broni" gdzie buliście wcześniej !!! co zrobiliście by wpłynąć mu na mózg aby nie tak nie szalał !!!!! NIC !!! a teraz jaki on był cudowny !!! a ja mówię JAKI ON BYŁ GŁUPI !!!! szkoda to matki i jego ojca bo wychowali, od gęby sobie odejmowali a baran nierozumiał. Uczcie się na błędach, i aby takich błędów było jak naj mniej. ( każdego szkoda, jego też ) STRANSKY
|
|
kaj tam
|
|
Potrzebuje małego szczeniaka dla małego dziecka ... pisac kto odda ZA DARMO i raaase :):) może są jeszcze dobrzy ludzie :):)
|
|
na ul SPOKOJNEJ, przy torowisku w pobliżu sklepu Farbex błąka się gromadka szczeniąt,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |