Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
efekt urzędowej nienawiści do tęczy |
Wiecie co?--jesteście wspaniali!!wszyscy,którzy oferują tutaj pomoc.Dzięki Wam,takie dziewczyny,kobiety potrafią przetrwać te najgorsze,a zarazem najpiękniejsze chwile,jakimi są narodziny maleństwa:):) ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: efekt urzędowej nienawiści do tęczy |
chodzi i o ten pakiet 6.2 gb na 12mies
|
|
Już pół roku minęło. Otwierasz ten lokal, czy nie?
|
|
złodziejstwa i bandyctwa w mieście cała masa. Nigdy tak nie było.
|
|
? facmen
|
|
Witam czy ktoś z łomży, ma może narybek? Interesują mnie molinezje żółte, gupiki itd.
|
|
Też uważam, że to jest chore, że nie podają cen itp. Głownie chodzi mi o nieruchomości (sprzedaż, wynajem), gdzie też powinni podawać dodatkowo ulicę nr bloku i piętro. Może ktoś po prostu ma takiego "kota", że lubi odbierać telefon ciągle z tymi samymi pytaniami i się cieszy, że ktoś do niego zadzwoni ;). Albo ktoś jest na tyle ograniczony i myśli że przez telefon się nie wyda, że mieszkanie jest na 4 piętrze lub w jakiejś "atrakcyjnej" lokalizacji.
|
|
Malinowska gdzie przyjmuje?
|
|
Marzena Podeszwik-Malinowska · ginekolog. Gabinet lekarski, Łomża, Al. Piłsudskiego Józefa ...a dokladnego adresu nie znam
|
|
ja tez chetnie bym pomogla,ale oddalam juz wszystkie ubranka... dobrze,ze istnieja jeszcze tacy ludzie do pomocy jak Wy. Warto pomagac,bo nigdy nie wiadomo kiedy my bedziemy potrzebowac pomocy.
|
|
widzowie polsatu galerii nie mogą sie doczekać a sklepy wszedzie takie same tylko nazwa inna ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |