wtorek, 04 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
efekt urzędowej nienawiści do tęczy

Wiecie co?--jesteście wspaniali!!wszyscy,którzy oferują tutaj pomoc.Dzięki Wam,takie dziewczyny,kobiety potrafią przetrwać te najgorsze,a zarazem najpiękniejsze chwile,jakimi są narodziny maleństwa:):)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: efekt urzędowej nienawiści do tęczy

chodzi i o ten pakiet 6.2 gb na 12mies

Już pół roku minęło. Otwierasz ten lokal, czy nie?

złodziejstwa i bandyctwa w mieście cała masa. Nigdy tak nie było.

?

facmen

Witam czy ktoś z łomży, ma może narybek? Interesują mnie molinezje żółte, gupiki itd.

Też uważam, że to jest chore, że nie podają cen itp. Głownie chodzi mi o nieruchomości (sprzedaż, wynajem), gdzie też powinni podawać dodatkowo ulicę nr bloku i piętro.
Może ktoś po prostu ma takiego "kota", że lubi odbierać telefon ciągle z tymi samymi pytaniami i się cieszy, że ktoś do niego zadzwoni ;).
Albo ktoś jest na tyle ograniczony i myśli że przez telefon się nie wyda, że mieszkanie jest na 4 piętrze lub w jakiejś "atrakcyjnej" lokalizacji.

Malinowska gdzie przyjmuje?

Marzena Podeszwik-Malinowska · ginekolog. Gabinet lekarski, Łomża, Al. Piłsudskiego Józefa ...a dokladnego adresu nie znam

ja tez chetnie bym pomogla,ale oddalam juz wszystkie ubranka... dobrze,ze istnieja jeszcze tacy ludzie do pomocy jak Wy. Warto pomagac,bo nigdy nie wiadomo kiedy my bedziemy potrzebowac pomocy.

widzowie polsatu galerii nie mogą sie doczekać a sklepy wszedzie takie same tylko nazwa inna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org