Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński jak nowy: opalenizna, fryzura, krawat pod kolor oczu... |
Dziekuje wszystkim za pomoc. Znalazlem to jest numer sieci SPRINT z USA. Dokładnie abonent mieszka w NY na Brooklynie. Teraz musze temu pajacykowi zrobic troszke problemow, dobrze, ze w dzisiejszych czasach odleglosc nie robi takiej roznicy. Jeszcze raz serdecznie dziekuje za uwage i pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński jak nowy: opalenizna, fryzura, krawat pod kolor oczu... |
No o kilku z wymienionych wiem że są ale się nie odzywają z różnych powodów. Pozdrawiam gorąco wszystkich, zwłaszcza Tych co poza Łomżą.... :) ...nie wszystko jest takie jak się wydaje...
|
|
Kiler, wiem kto to jest ptysiu91- człowiek z lasu :) (bez obrazy ptysiu) ale żadnej stefy11 nie znam :). Może stefania23 ?. pozdrawiam :)
|
|
No, nie! Pedofil - to przestępca przecież. Może go zatrudnić jeszcze jako pediatrę? Dla mnie to jedno z najpaskudniejszych przestępstw (podobno dla kolegów-więźniów również takie będzie). Jeśli pójdzie siedzieć - to będą mieli z niego pociechę i rozrywkę. Ale takiego mi nie żal, ale tych pokaleczonych psychicznie dzieciaków. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Kobiety dzielą się na; piękne-okrąglutkie; piękne-szczuplutkie i piękne- bo kochane... co komu sie podoba:-) Cieszcie się życiem dziwczyny, a gówniarzy- obcasem (tam gdzie trzeba).
|
|
No ja jestem :) Ale co mam pisać? Po tym wątku z "3 LO" dużo przyszło młodych. Tak jakoś tu teraz inaczej... Pozdrawiam.
|
|
Tak Maćku jak powiedziałeś, ...zasługują na mocny uścisk szyi.
|
|
narkomani - smiecie jak najbardziej mozna nazwac tak kogos kto nie szanuje swojego zycia
|
|
Malachit literówka :P miało byc STREFY11 ( w ostatecznosci moża przyjądz że chodziło o Stefę 11 :P ) ;-)) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
kazdy kto nie szanuje swojego zdrowia nie szanuje tez swego zycia, wiec czy kazdy kto naraza sie na jaka kolwiek chorobe jest smieciem?? kazdy kto je fast foody jest smieciem??..........................???? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Opinia o portalu 4lomza, wynika z niej, że w porównaniu z innymi z naszego regionu nie jest wcale taki zły. Znacznie lepiej od Białegostoku (i Bielska oczywiście też) wypada Łomża – portal 4lomza.pl Tutaj mamy inne rozłożenie sił. Na czoło wybijają się informacje - wklejane z gazet, radia, TV, ale pojawiają się również własne! Łomżyński portal ma ambicje i widać, że po swojemu je realizuje. Dla redakcji najważniejszy jest odbiorca – niekoniecznie reklamodawca – główne miejsce na stronie zajmują najświeższe informacje z forum, czyli to czym faktycznie żyją i o czym dyskutują internauci. Pojawia się tu sporo niezłych zdjęć w porównaniu z pustymi portalami białostockimi! http://www.szukamypolski.com/rzeznia.php?id=41 Pozdrowienia. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Dzięki maćku - ja Ciebie również pozdrawiam ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
*uogólnia (jestem po nocce w pracy :)
|
|
Białystok od kilkunastu lat myśli gdzie wybudować lotnisko, a Łomża w ciągu niespełna trzech lat przygotowała dokumentację i stara się już o unijne pieniądze i za dwa, trzy miesiące występują o pozwolenie na budowę. Oby tylko pieniądze nie były uzależnione od władz wojewódzkich, wtedy czekaj tatka latka. – Z Białegostoku do samego Czerwonego Boru (kiedyś teren poligonu – przyp. red.) są położone tory. Jeśli będzie trzeba, odrestaurujemy je i zapewnimy mieszkańcom Białegostoku tanie połączenia lotnicze – dopowiada Marcin Sroczyński, wiceprezydent Łomży. Pozdrowienia.
|
|
Jak dla mnie to cała flotylla białostocka może być nazwana jego imieniem, imieniem szefa sklepu w Ciepielewie bądź też jakimkolwiek innym imieniem.
|
|
Czy uważacie, że Ojciec św. chciałby aby nazywano jego imieniem ulice! Czy chciałby stawiania pomników. Nic nie rozumiecie z jego nauki. Zamiast kasę miasta przeznaczać na przemianowanie ulicy przeznaczcie ją na dzieciaka, który nie ma kasy a chce się uczyć. Dajcie mu stypendium choćby 50 PLN miesięcznie. To jest nauka Mojego Ojca jedynego Ojca, Jana Pawła II, Karola Wojtyły. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
pod mostem dzis padły dwa nastepne i chyba raczej nie z głódu. Przed ptasia grypa można sie uchronic. Tylko czy my z nasza przekorna natura bedziemy chcieli stosować sie do prewencyjnych zalecęń w tej sprawie. Chyba raczej nie a jeżeli nie to wówczas będziemy mieli bardzo bardzo powazny bolesny i tragiczny problem. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Lody były też w budce na przeciwko szkoły podst.nr.2 -u Lubińskich, a u Łepkowskiego chyba na Woj. Polskiego stało się w ogromnej kolejce po wędlinę. I chodziły też słuchy,że kiełbasa to je st z nutrii. Ale ludziom było wszystko jedno z czego ,aby tylko dostać. Bo niejednokrotnie jak już przyszła ta wystana kolejka to...niestety zabrakło:))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
popieram wyzej :)
|
|
Chory to jesteś Ty sinboy18. W pełni popieram akcję naszej Policji :) Jak można rozpowszechniać seksfilmy nie płacąc tantiem z tego tytułu ich autorom? :) Ale dość żartów. Zamknąć ich. Następnym razem pomyślą.
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=54368&t=54368 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
[*] [*] [*] "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
To może jako pierwsza przedstawicileka płci pięknej: Wszystkiego najlepszego drodzy panowie! Naprawdę... :))))
|
|
Jestem za takim referendum, kto je zorganizuje? Wątpię, żeby Urząd Miejski chciał się w to angażować, więc może spontanicznie. Najpierw ankieta w Internecie, a potem dalsze działania. Tak czy siak trzeba zaangażowania nas, mieszkanców Ziemi Łomżyńskiej.
|
|
Ale być może w województwie mazowieckim nastapiła by jeszcze większa marginalizacja Łomży, a w podlaskim jesteśmy jednak znaczącym ośrodkiem. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Mimo wszystko wolę zarobić kasę i mieć z tego satysfakcję, a nie czekać tylko na gotowe i wydawać. A że co nie którzy dają się wyzyskiwać, ich sprawa :] "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
qurfa koła wam odpadna od tych zdezelowanych złomów za 5 euro. to te po tuningu poprzez zalatanie dziur w podwoziu "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
biletów niestety już nie ma :( "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
im więcej krytyki tym bardziej wiemy,że to co robimy ma sens. a tak na marginiesie. Krytukując tutaj na forum, kierujesz te słowa nie do mnie, lecz do wszystkich ludzi którzy, zechcieli co kolwiek zrobić żeby wczorajsze spotkanie doszło do skutku. Jaki nie był by " nick ", to i tak informacje były by te same. ( Zapewne krytyka terz ta sama ) . Akurat tak się składa że ja odpowiadam za przekaz informacji i krytyka uderza bezpośrednio do mnie. Takie prawa forum, gdzie każdy czuje się za bardzo anonimowy i z łatwościa przychodzi mu krytyka, ale by pomóc to chęci brak . Lepeij przeceirz stanąć obok, i krytyować . Wczoraj wiele organizacji Młodzeiżowych pokazało że jest możliwa współpraca na różnych płaszczyznach. Już wkrótce myslę że będzie można się o tym przekonać. Konstruktywna krytyka pobudza do działania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |