Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
99% zgonów na Covid-19 to biali, katolicy, hetero, płci męskiej... |
nie zdążyłem dojechać na miejsce, ale liczę, że było dobrze, a za rok będzie jeszcze lepiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 99% zgonów na Covid-19 to biali, katolicy, hetero, płci męskiej... |
musiałem założyć nowy nick bo mnie biorą za kobietę. Więc bez apelacyjnie mówię jako facet, jako socjolog.
|
|
|
To nie są suche fakty i tylko gadanie ze szkoły a życie. Sam byłem w takiej sytacji jak teraz radzę. Jeśli nie dacie sobie szanys, to do końca życia będziecie zastanawiać się czy nie zrobiliście błędu. Najważniejsze jest to aby sobie tę szasnę dać, by sprawdzić co zawiodło. Teraz przede wszystkim będziecie wiedzieć droga autorko postu czego unikać by nie ranić drugiej osoby. JAKO MĄŻ, JAKO FACET, JAKO SOCJOLOG apeluje do Pań i Panów, aby dawali sobię zawsze szansę na naprawę tego co zostało błędnie popełnione. Nie można tak skreślać wszystkiego jednym cięciem szabli.
|
|
jak w temacie za informacje wysoka nagroda moj email piotrlom@gmail.com „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Jeśli przeczytasz Panie D... Przepraszam,że Cię kocham<ale może kiedyś zapomnę o Tobie! Sztuką jest mieć WYJE... nawet,gdy pęka Ci SERCE...Życzę Wszystkiego Najlepszego i udanej zabawy w tę sobotę na weselu u brata.Pozdrawiam. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |