Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trampki na pielgrzymkę. To PiSdzielców nie obraża. |
Powodzenia ! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trampki na pielgrzymkę. To PiSdzielców nie obraża. |
Treść jest ukryta
|
|
Nie jestem fanka disco polo. Zdecydowanie nie. Ale niestety, chcemy czy nie, gatunek ten zapisal sie na stale w historii muzyki w Polsce. Pamietacie przelom lat 80 i 90? To byl boom i szal na ten rodzaj muzyki. Tworcy tego gatunku graja i tworza do dzisiaj. Niejedna wspolczesna "gwiazda" z radia eska czy rmfmaxx chcialaby zdobyc taka popularnosc jak gwiazdy disco polo, ale czym? Kolejnym coverem znanego przeboju z tamtych lat? Kazdy slucha tego co lubi. Niewazne czy disco polo, rock, pop czy cos innego. Wazne zeby takie imprezy jak Gosciniec itp bawily ludzi. Bo o to chodzi. O zabawe. Jak ktos nie potrafi bawic sie i nie ma dystansu do siebie to obojetnie czy disco polo czy Maryla to mu i tak nie dogodzisz. Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nic nie słyszałam ale jak coś wpadnie ucho dam znac bo jestem w podobnej sytuacji
|
|
http://www.masazlomza.pl/ POLECAM nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
też tu dawałam ogloszenie że zgubiłam. chyba nie ma co liczyć na ludzi. mój telefon tez nie miał dużej wartości, ale zawsze coś. niestety.
|
|
Misia jestem z Toba. Musisz walczyc dla siebie:) Zdrowia zyczee i nie zapominaj ze gdzies tam daleko jest ktos kto czeka na Ciebie, byc moze to ten uczciwy i lojalny : ) Zyj, ciesz sie zyciem, szkoda czasu na zaglostki z facetem, skresl go ze swojego zycia, wygraj z ta cholerna choroba, a staniesz sie madrzejsza i lepsza :) Pozdrawiam i zdrowia zycze :) Kasia..
|
|
Tak jak w temacie. Podobno gdzies w wiadomosciach to bylo. Fajnie ze porzadek zrobili bo cos i zezowatego szczescia nie slychac na forum:) rudy błazen z druhem
|
|
W Powstaniu Warszawskim brali udział także Łomżyniacy. Cześć i chwała bohaterom!
|
|
Są Panowie co na codzień szukają takich szubrawców. Żaden cham jeszcze z Państwem nie wygrał:))) Jesteś tu: Strona główna Wiadomości Łomża Artykuł A A A tagi:Czeczeni graniczny oskarżony strażnik Fala nienawiści wobec Czeczenów. Strażnik graniczny oskarżony Dodano: 18 lipca 2012, 7:34 Autor: Michał Modzelewski, mmodzelewski@wspolczesna.pl Tomasz D., 33-letni funkcjonariusz naszej Straży Granicznej, został oskarżony przez prokuraturę o nawoływanie do nienawiści wobec czeczeńskich uchodźców oraz ich znieważanie na tle rasowym. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120718/REG20/120719656
|
|
JAAAAAAAAAAAAAAA -konkretnie o co chodzi? bo byc moze bede nastepna w kolejce?:)) ***** ***
|
|
Ja kojarze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |