sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ataki na TV TRWAM.

Tej jestem absolwentem, poznalem czlowieka z dobrej strony wiec pisze. tez sie ciesze, ze nie musze sie kisisic w tych oparach absurdu. Wyskakujesz ponad poziom, wyrownac do sredniej (czyli do dna),
Bo dlaczego niby docenic? Dyktatura MIERNOTY!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ataki na TV TRWAM.

Taa..i pomyśleć że o mało tam nie polazłam do gimnazjum..(chociaż wątpię, żebym miała lepiej...);)

Podpalić PG1!!!! - kto jest ZA?? ;)

gdzie nie sprzedają??tam, gdzie łatwo jest ukraść...

ja chodzem bo praktykujem.i poza tym mamy fajną babkę.(z reli:))

wiec.... po 1. przepraszam ze napisalem biedaku, powinno byc biedaczko.....

po 2. dobrze wiesz ze to okreslenie nie mialo odnosic sie do czyjegokolwiek statusu materialnego lecz wyrazic to jak bardzo jestes nieswiadoma.... zeby nie bylo niejasnosci podam przyklad uzycia okreslenia 'biedaku' w takim znaczeniu.. wiec: "Biedaku..... naprawde tego nie wiesz?????!!!" - podkreslenie pewnego faktu :)))

po 3. wystawianie mi "psychologicznej opinii" (w ktorych bez watpienia jestes dobra :))) po niewielkim (bo AZ dwupostowym) zaznajomieniu sie z moja osoba byloby chyba wielka pochopnoscia i powierzchownoscia.... i mimo ze nie obrazilbym sie, prosze o niewystawianie takowych dopoki sie lepiej nie poznamy

po 4. niewatpliwie punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.... ale nie lubie gdy ktos wyraza opinie na tematy w ktorych nie jest w miare kompetentny... wiec zareagowalem :)

ps. co do punktu nr 3. - jesli bardzo chcialabys sprawdzic sie w wystawianiu opinii na temat innych mozemy sie spotkac i omowic pare kwestii.... jesli wyrazasz taka chec to pisz: niewidomy@go2.pl .... oczywisie herbatke ja stawiam :)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Zraz ja tez jestem po mechaniaku i wcale sie tego nie wstydze.Wrecz przeciwnie. Tez zaczynalem szkole za czasow pana Tadeusza.

myslę, że ta rozsądna większośc, która ma przyjemność znać Tadeusza, Pana Tadeusza, lub zna go tylko jako tz-a, (jak dla kogo), nie potrzebuje dyskutować z kilkoma zapluwającymi się fanatykami własnych, żywionych z jakichś powodów do T. niechęci. Stąd cisza na Forum - zauważcie że milczą Ci często piszący. Nie warto się wdawać w jałowe dyskusje z ksebkami na przykład- bo z populizmem się nie wygra. Psy szczekają, a świat się kręci. I czas pokaże na czyją korzyść...

śpijcie, to Wam najlepiej wychodzi.... :-)

Qufer

ja myślę, że tu nie mamy żadnego szczucia ani nagonki - styczność z tym człowiekiem wywołuje takie odruchy - niech się przekona każdy kto z nim się zetknie na dłużej - zresztą stosowanie nagonki to jedna z ulubionych metod pana TZ -

do człowieka z ratusza - dobre podsumowanie TZ :-))))

Co promować? Uduchowienie i pazerność, patos i kołtuństwo, religijność i obłudę, wielkie słowa i bełkot, wielkie plany i prywtę.....czyli wszystko można...

no tak, tak bylo i bedzie,
mamy na prawde dużo do zaoferowania turystom ale jest pewne ale...
bazę turystyczna mamy do d.... gdzie tak na prawde można dobże zjeść w Łomży? zabytów mamy kilka czyste powietrze i dolinę Narwi,
i nie ma nikogo kto by się tym zainteresował, pieniądze by z tego były ale jak widać na przykładzie informacji w Łomży nasi radni wolą zajmować sie aferami i ile jeszcze ma być u nas marketów i kto był lub kogo nie widział ktoś zza "wielkiej wody"

czy tędy droga drodzy :) radni ?
może by się tak wziąść do pracy nd naszym regionem?
a może jakiś pożytek by z tego był?

michal

no tak, tak bylo i bedzie,
mamy na prawde dużo do zaoferowania turystom ale jest pewne ale...
bazę turystyczna mamy do d.... gdzie tak na prawde można dobże zjeść w Łomży? zabytów mamy kilka czyste powietrze i dolinę Narwi,
i nie ma nikogo kto by się tym zainteresował, pieniądze by z tego były ale jak widać na przykładzie informacji w Łomży nasi radni wolą zajmować sie aferami i ile jeszcze ma być u nas marketów i kto był lub kogo nie widział ktoś zza "wielkiej wody"

czy tędy droga drodzy :) radni ?
może by się tak wziąść do pracy nd naszym regionem?
a może jakiś pożytek by z tego był?

michal

Powiem tak: znam Tadeusza juz od jakiegoś czasu i czytając ten wątek byłem coraz bardziej przerażony. Jak można być takim obłudnikiem jak co poniektórzy na tym forum? Nie uczyłem się w "jego" szkole, ale znam osoby, które to robiły i nie słyszałem od nich negatywnych o nim opinii.
W swoich osobistych kontaktach z nim poznałem jak zachowuje sie i czego wymaga w interesach i relacjach towarzyskich.

Może można by mu zarzucić, że dużo (ale na pewno nie "za dużo") mówi :), ale akurat on ma o czym mówić, a poza tym wie o czym mówi; poza tym wszystkim jak się kogoś nie chce słuchać (bo się nie ma czasu, albo po prostu nie rozumie) to można powiedzieć to wprost, a nie męczyć się, a potem za plecami wymyślać niestworzone rzeczy.
Pozostałe zarzuty są już dla mnie zupełnie niezrozumiałe?!
Nieznajomość przedsiębiorczości - popatrzcie tylko co zrobił z mechaniakiem i ośrodkiem który stoi za nim,
Edukacja młodzieży - to pod nim dziesiątki młodych ludzi wykształciło się w w.w. mechaniaki i poszło dalej na studia, wiem, ze wielu z nich nadal utrzymuje z nim kontakty, a jeśli nie to mile go wspomina
Nie uznaje argumentów - no nie wiem, wiem natomiast, że wie czego chce i wie jak do tego dążyć, sam potrafi używać konkretnych argumentów i robi to, a jeśli komuś się to nie podoba, bo wykombinował inaczej (nie mówię, że gorzej) to już jego problem i relacji między nimi... wiem też, że jeżeli ma wątpliwości, to zapyta, a nie udaje, że zjadł wszystkie rozumy i wysłucha człowieka, który mu doradza....

Wiem.... ciężka jest obiektywna ocena człowieka, tym bardziej jak się kogoś nie zna osobiście... ale ludzie są tylko ludźmi.

Poddaję pod rozwagę jeszcze jeden fakt.
On jako jeden z nielicznych, używa na forum swojego nazwiska i z pewnością jest identyfikowalny - on się nie wstydzi swojego nazwiska i swoich poglądów.
Ci którzy szczują i rzucają cyniczne teksty ukrywają się pod nickami i psudonimami - boją się tego co piszą?

No prosze co sie okazuje, ze jednak pan Tadeusz nie jest taki zly, jak go przedstawiaja. Sledzac obecny watek, chyba mlodziez nie jest w niebezpieczenstwie.

Zbych

człowiek z ratusza brzmi prawie jak człowiek z rausza

I LO jest dobrą szkołą z różnymi, lepszymi i gorszymi nauczycielami, z kontrowersyjnym dyrektorem, z uczniami pochodzącymi z RÓŻNYCH środowisk, wcale nie prawda że tylko kasa i mamona o pieniadzach nie wspominając (przynajmniej tak było za moich czasów). W rankingach niezależnych gazet (np. Rzeczpospolita) wypadała szkoła dobrze, może ktoś chętny sprawdzi jak jest teraz? aaa,no proszę http://eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/1461/idc/1/ilk/16/idk/5159 i jeszcze: http://www.lo67.waw.ids.pl/info/info8.html
no i jak Wam z tym, krzykacze?? dać mi tu tylko argumenty, a nie inwektywy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org