Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowa moda \"ciemnogrodu\" |
Z tego co wiem nazywa sie Ania to o nią mi chodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowa moda \\\"ciemnogrodu\\\" |
zacytuję jednego z użytkowników tego forum " MASAKRA" ;)
|
|
człowiek to taka istota, która z natury potrafi i powinna zadbać o siebie i swoich najbliższych, chyba, że jest chora umysłowo czy też fizycznie, wtedy zdana jest na pomoc innych ludzi a pies ... pies to istota funkcjonująca w świecie człowieka i zależna od niego, baaaardzo zależna całym ciałem i całą duszą czym byłby nasz świat bez psiej miłości do nas?
|
|
Paranoja!!!
|
|
jest praca na komputer . jeżeli znasz się na komputerach to mógłbyś mi naprawić ekran ? mam problem ze zmianą tapety tzn nie wiem jak to zrobić a pozatym nie słychać dźwięków raz był u mnie kolega i coś tam włączył i były
|
|
też znalazłem psa eh kurde myślałem że to ja dostane kase
|
|
Kretyn!
|
|
ogolnie fajne i bezpieczne miejsce zeby dobrze zjesc i napic sie piwa i nie tylko
|
|
Jednak ta choroba niszczy nie tylko człowieka lecz i związek:(( Faceci są straszni(są wyjątki):(( Dziewczyna choruje,leży w szpitalu,facet dobrze się bawi,4lata związku,a facet poraz 3 idzie na wesele w sobotę z kim innym...Mówi,a robi co innego...Życie jest okropne:(( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |