Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne rządy zabezpieczają dostawy szczepionek. |
hehe tak dokladnie tak :) mojego kumpla heheh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne rządy zabezpieczają dostawy szczepionek. |
Ten model nsamochodu jest najczęściej kupowany dla szpanu (nie jest w pełni funkcjonalny, ale drogi) przez potomków roztrząsaczy gnoju, którzy mają różne żródła dochodu - często kosztem łomżan. To oni zaleają miasto, wykorzystując jakieś tam koneksje, śwagrów, pociotaków. Znam kmiota, który takim właśnie autem wywozi śmieci do lasu jednaczewskiego tłumacząc, że "u nich tak było". U nich, czyli na wiosze. Ale on zapomona, że powinien robić to, do czego został stworzony - orać, siać i mordę w kubeł bez żadnego szpanowania takim np. BMW.
|
|
Re: Kolejne rządy zabezpieczają dostawy szczepionek. |
Poprostu nie mam czasu jechać do Norwegii bo teraz tutaj pracuję, a sprzedać samochód to nie jest taka szybka i prosta sprawa. Edi# - Pie*dolnij sie w czoło, tutaj wezme za niego mniej niż w Norwegii juz tłumaczyłam wam barany a wy dalej swoje. Te forum schodzi na psy bo juz nawet normalnie pogadac nie mozna. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |