Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FeliksgniewZiobrzyński idzie na wojnę z Europą |
Na skateparku można. Są stoły, nawet dwa :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FeliksgniewZiobrzyński idzie na wojnę z Europą |
aż żenujące, że ludzie żałują chajs na reklamę i chwytają się "postowania na forum"
|
|
Więzień 8. piętra dostanie nowe życie. Mieszkanie i praca to więcej niż marzył http://wyborcza.pl/1,75248,12208822,Wiezien_8__pietra_dostanie_nowe_zycie__Mieszkanie.html
|
|
Zambrów -ok. chicken obok lidla. do wyboru kura i baranina, cherbata turecka gratis. sosy i surówki świeże i smaczne. opłaca się tam wybrać.
|
|
Proszę czytać ze zrozumieniem, chcę go sprzedać osobie która na stałe przebywa bądź ma zamiar wyjechać do Norwegii, a nie do użytku w Polsce. Zdaję sobie sprawę, że ten model w Polsce jest tańszy, jednak w Norwegii kosztuje dużo więcej, można sobie sprawdzić na norweskich stronach.
|
|
Misiu,wcale nie musisz być piękna ,zgrabna i powabna,bo w niedziele w Augustowie jest pływanie "na byle czym"i tak czy tak to ja na swoję wyjdę .Póla nagtód to 20000zł,a ja myślę ,że wtedy pierwsze miejsce bym zajął.
|
|
bardzo dobrze ze zimowki beda obowiazkowe facmen
|
|
jasiek jak bede zmuszona to za tydzien!!! facmen
|
|
ja mam wielosezonowe i tylko takie kupuje!!!!! Bo nawet gdybym kupila , to gdzie mam trzymac -pod lozkiem??? facmen
|
|
Planując wyjazd na stałe do Norwegii nie opłaca brać się tam samochodu na blachach PL bo długo nim nie można tam jeździć. A przerejestrowanie kosztuje kosmiczne pieniądze. Poza tym taki samochód przy kontroli mogą po prostu zabrać i kazać zapłacić za przerejestrowanie. Poczytajcie - przekonacie się. Ponawiam ofertę!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |