sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
OFIARY ŻOŁNIERZY \"BUREGO\" OGŁOSZONE MĘCZENNIKAMI

A gdzie w Łomży jest taka robota że da się odłożyć na starość?
U ciebie kwinto może?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: OFIARY ŻOŁNIERZY \\\"BUREGO\\\" OGŁOSZONE MĘCZENNIKAMI

Odezwij sie na Email masz w profilu

Kiedy jest gorąco również zwierzętom chce się pić.Zwłaszcza cierpią te bezdomne,jest gorąco,a nigdzie choćby kałuży.Wystawmy miskę z wodą dla nich.

facmen

A mi raz samochod sie dlawil na gazie. U Kubusia zapytali tylko ile przejechalem na instalacji gazowej. Jak powiedzialem ile, to stwierdzili ze trzeba parownik zregenerowac bo to juz czas. Zapytalem jaka cena (koszt ok. 400 zl) i pojechalem na Senatorska. Tu sie okazalo, ze wystarczylo wymienic filtr gazu (cena 30 zl) i problem zniknal jak reka odjal. Panowie u Kubusia nawet o tym nie pomysleli, bo od razu sie zasugerowali przebiegiem i koniecznoscia wymiany parownika.

wiesz co rzepicha ? Ty jesteś jednak niereformowalną aferzystką :) tłumaczyć Ci jak krowie na miedzy a Ty dalej swoje :) przecież napisałem C skąd się biorą te "ubytki" a Ty próbujesz wkładać kij w mrowisko, tyle że jest to mrowisko urojone. Ocknęłaś się po ponad 7 latach od wprowadzenia współczynników, że coś takiego w ogóle istnieje i drążysz jak kret. Poczytaj w necie o klasie dokładności urządzeń pomiarowych i chociażby o tym że nie ma idealnego pomiaru bo nawet pomiar laboratoryjny obarczony jest błędem. Ciekawe czy byś drążyła temat gdybyś miała współczynnik pomniejszający Twoje wskazanie (bywa i tak) czy nadal tak głośno byś się tu wydzierała albo czy byś honorowo oddała kasę do spółdzielni :) no przecież masz licznik by płacić tylko za siebie :) ech szkoda słów i czasu

Niestety nie wyświetla się tam Twój email, może źle wpisałeś. Odezwij się na tego maila : poszukiwany_brunet@wp.pl , badź podaj mi swój.

Bardzo dobry apel , tylko czy akurat na tym portalu znajdzie odzew ? Wątpię .
Zaraz zaczną się " apele " o dostarczanie tych zwierząt do " chińczyka "
Miski z wodą widziałem przy kilku sklepach

Chciałabym wypożyczyć 6-osobowy bus (z Łomży lub okolic) na kilka dni. Może mógłby ktoś polecić sprawdzoną firmę oferującą wypożyczenie samochodów? Dziękuję za wszelkie informacje i nr telefonu.

Auto kalibracja ustawia dawkę czas wtrysku dla biegu jałowego,wkrętki do podawania gazu w kolektor powinny być jak najbliżej wtrysków PB,a ci na krasce wywiercili je w odległoćsi 20 cm o wtrysków PB totalna porażka ,piszę o Vectrze B 1.6 16V.

Akurat tego weterynarza nie trzeba reklamowac,ma dobra renome i ma co robic i ceni sie za swoje umiejetnosci.Nie wiem w jakich godzinach przyjmuje.Korzystalam z jego uslug z 3 lata temu jak mialam pieska,ale w tej chwili go nie mam to nie podam ci numeru bo go usunelam.Wtedy bys zadzwonil i zapytal pana Marka w jakich godzinkach przyjmuje.Ale mieszka tam na miejscu to mysle ze w kazdej chwili by przyjal.

facmen

A miało żyć się ludziom lepiej, dlaczego nikt z was nie napiętnuje tego oszustwa?

Tu wklejaczy było już wielu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org