Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zarzyjcie w rachunki za energię zobaczycie jaką PIS dopierniczył podwyżkę |
No to jeszcze taki:) Możecie sobie wyobrazić że tacy faceci jeszcze się trafiają ? :):) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zarzyjcie w rachunki za energię zobaczycie jaką PIS dopierniczył podwyżkę |
Tanio....
|
|
1. Kto za to zapłaci? A kto płacił za Dodę i Marylkę?? :P 2. Do Łomży lepiej zaprosić jakieś didżejsko - hopsiupowe badziewie. Przynajmniej "frekwencja" będzie. Być może da się nawet na tym zarobić. Hmm... powiem, że niekoniecznie. Gdyby ich tak no gościniec powiedzmy zaprosić to ludzie by przyszli. Autor: frotka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-07-12 01:16 Oj, taki tytuł postu, że już myślałam, że będzie! Nie wprowadzaj ludzi w błąd! Ale przynajmniej frekwencja w temacie jest :D Autor: Niewiemxd (---.lomza.vectranet.pl) Data: 25-07-12 01:08 są świetni! grali w tamtym roku na Golgocie Młodych!:) Na Golgocie, przed Metallicą, przed Slayerem...
|
|
Wykowskiego polecam. W swoim przyciemniałem i jestem bardzo zadowolony.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Masakra ...
|
|
siema. uczelnia jak każda inna ale papier warszawski. to duzo. znajomy własnie sie tam uczy i mówi ze dyrektorka zajebi*ta i duzo pomaga na egzaminach. odział jest w łomży w mechaniaku a egzaminy w wawie. wiecej nie wiem. pozdrawiam facmen
|
|
dobra jak ktoś jest zainteresowany pokazaniem naszemu krajowi, że nie chcemy być oszukiwani czekam na zgłoszenia (numer gg, email cokolwiek, jakieś namiary na siebie), mój mail tommeknet@prokonto.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdzie mogę w Łomży kupić rzepy tylko takie co do wszystkich powierzchni się przyklejają???? I jaka cena za metr jeśli się orientujecie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |