Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paplikowa radość życia. |
wyjaśnijcie mi, kto obecnie korzysta z kafejki internetowej, nie wiedziałam, że to jeszcze istnieje ..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paplikowa radość życia. |
do belgi przeważnie wyjeżdżają ze starego dworca pks
|
|
o ile mi wiadomo to uczy ;) i podobno warto sie jej bac tak? ;p
|
|
podaj swoje
|
|
CIEKAWE CO TERAZ BĘDZIE W ŁOMŻY,JAKIŚ KONCERT,ZA ROK???PANIE PREZYDENCIE NIECH PAN DZIAŁA:)
|
|
...koniec lat 90 i te kawałki na dyskotekach... http://www.youtube.com/watch?v=nigG1Vejyzk&feature=related
|
|
Pamietam.Dalej słucham.Do samochodu LUX.I wielu innych z tej epoki..Młodości nie wolno zapomieć.
|
|
a ja nie popieram
|
|
A mi się podoba wklejanie i będę wklejał :) <> A to nie jest serwis reklamowy tylko forum :) http://gleba.pl/img/d7d778cac8c8134a2cb9fdd84a0d0b74.jpg ***** ***
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Witam!! Do wszystkich którzy koleżankę obrazili!! Akcja sprzed 4 lat. Kolega widział dziewczynę w kościele w łomży. Bardzo mu się spodobała, ale wiadomo - kościół - on nie śmiały - nie podszedł. Potem zrozumiał, że musi odnaleźć tę dziewczynę, ciągle o niej myślał, mówił mimo że nie wiedział o niej nic nawet nie znał jej imienia. Napisał na forum 4lomza post, szukał jej, opisał jak wyglądała, ludzie mu pomogli, mimo że trwało to około 3 tygodni. udało im się skontaktować, spotkać i wiecie co?? byli ze sobą 2,5 roku. Potem się rozstali to fakt, ale przynajmniej wiedzą, że próbowali i nie przegapili swojej szansy. może jest inaczej gdy to dziewczyna szuka chłopaka, ale popieram jak najbardziej. Jeśli czujesz że może to być ktoś ważny dla Ciebie w przyszłości, to szukaj, drąż, aż go znajdziesz! sytuacja którą opisałam, może i jedna na milion - A JEDNAK ZDARZA SIĘ. nie robisz z siebie dziewczyny lekkich obyczajów, po prostu robisz to co podpowiada Ci rozum i serce i wcale nie znaczy to że jesteś pusta czy głupia. Wiesz czego chcesz i o tym nie zapominaj, nawet jeśli ktoś pisze to co ludzie powyżej. Bardzo chciałabym Ci pomóc ale niestety nie byłam na gościńcu;/ Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
|
|
Pan Marek Przybyszewski przyjmuje codziennie? W jakich godzinach?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |