Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak się wykańcza niewygodnych. |
Nie polecam na krasce tragedia i zdziercy umówiony byłem na cenę a tu dorzucili sobie 150 do przodu porażka, kozystalem pare razy i zawsze problemy aż przestałem nie Polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak się wykańcza niewygodnych. |
Jak chcesz, mam do sprzedania nówki brązowe krótkie ze Stanów, okazały się za duże. Muszę je odkopać, ale to chyba 39 albo 40. Za 190 mogę sprzedać.
|
|
Podobno też na poligonowej można okleić.
|
|
Jak w temacie facmen
|
|
Władze Łeby rozdają piasek z plaży i zachęcają do tworzenia nowych plaż przy kąpieliskach, można zabrać każdą ilość. A może podrzucić ten temat do włodarzy miasta i zorganizować transport do Łomży i wysypać go na naszym kąpielisku, mielibyśmy plażę miejską z prawdziwego zdarzenia jedynie po kosztach transportu ;) http://www.tvn24.pl/pomorze,42/leba-rozdaje-piasek,266758.html facmen
|
|
ad: Większe ilości piasku (co najmniej wywrotka) wymagaja zezwolenia na wjazd z Urzędu Morskiego. Opłata skarbowa w tym przypadku wynosi 82 złote, ale nie ma obawy, że wniosek zostanie odrzucony. facmen
|
|
Sobie przywieź w reklamówce , rozsyp pod oknem i będziesz miał plaże z Łeby pod samym domem bez wychodzenia nad rzeke :)
|
|
Polecam Auto Szyby Wykowski ul. Przemysłowa 14
|
|
to chociaz powiedz o co chodzi to sie zastanowie
|
|
I co??? PiSowskie ścierwo?? PO jednak rządzi :PPP czekamy na te zmiany!!
|
|
Tylko bez wyzywania czy popierasz PiS czy PO lub inną partie to w SM walą nas po rogach równo po kolei .
|
|
Ktoś musi w bloku bimber pedzić.... Członkowie spółdzielni będący właścicielami lokali są obowiązani uczestniczyć w wydatkach związanych z eksploatacją i utrzymaniem ich lokali, eksploatacją i utrzymaniem nieruchomości wspólnych, eksploatacją i utrzymaniem nieruchomości stanowiących mienie spółdzielni oraz w zobowiązaniach spółdzielni z innych tytułów przez uiszczanie opłat zgodnie z postanowieniami statutu. Wysokość ryczałtu jest ustalana w oparciu o prognozę. Opłata ta może być rozłożona równomiernie na wszystkich właścicieli lub nierównomiernie. Nierównomierne rozłożenie może się odbywać w oparciu o pewne kryteria jak liczba mieszkańców. Oczywistym jest, że określenie ryczałtu w przeliczeniu na jedną osobę jest dopuszczalne. Odbywać się powinno ono w oparciu o średnie zużycie z lat poprzednich oraz prognozę sporządzoną przez organ ustalający. Jeżeli spółdzielnia wyliczyła ryczałt za wodę 100 zł na jednego mieszkańca w kwartale prognozując zużycie wody na poziomie 15 metrów sześciennych a okaże się, że w okresie rozliczeniowym zużycie na jednego mieszkańca wynosiło 10 metrów sześciennych, wtedy spółdzielnia jest wzbogacona względem mieszkańców. Statut spółdzielni może określać co należy zrobić z nadwyżką pieniędzy w tym przypadku. Taka nadwyżka może zostać zwrócona lub zaliczona na poczet przyszłych opłat za wodę. Należy stwierdzić, że nie ma jakiegoś górnego limitu ryczałtu - byleby nie był ten ryczałt wygórowany i powodował zbyt duże obciążenie mieszkańców. http://e-prawnik.pl/porady-prawne/prawo-mieszkaniowe/wysokosc-ryczaltu-za-wode-w-spoldzielni.html http://www.portalsamorzadowy.pl/gospodarka-komunalna/nie-chodzi-o-to-by-na-wodociagach-nie-bylo-strat-ale-by-tracic-tyle-wody-zeby-sie-oplacalo,23348_0.html
|
|
Ekonom zaje***ta szkoła uczyłem się tam u sora chmiela;D Ciekawe czy jeszcze jastrzebska matmy uczy hehe;D
|
|
ale mowicie ze antena rozwiaze kwestie napewno jestem teraz w pracy to inne miejsce chodzi lepiej choc i tak teraz korzystam z sluzbowego z wifi
|
|
Do: frotka Jako że zostałem wywołany do tablicy. Cytat: Tutaj trochę powiało malkontenctwem, który uprawiał już użytkownik matizo0. Cytat: Mój zapał oceniasz po pozycji wątku. To trochę niesprawiedliwe. Staram się utrzymać go na pierwszej stronie forum, ale wszystko robię po godzinach w swoim wolnym czasie. Plakatów wydrukowanych i powieszonych własnym sumptem już nie liczymy. Cytat: Forum nie jest moje! Do niektórych tematów dostęp jest po zarejestrowaniu się. Cytat: Właśnie po to jest pierwsza Masa aby ludzie którzy się tym "jarają" mogli się spotkać. Nie jestem naiwny i wiem że frekwencja na pierwszej Masie będzie niska, choć mam nadzieje że się mylę!
|
|
tyle to wiem. tylko chodzilo mi o firme z w miare konkurencyjnymi cenami.. w polsce nic nie ma tanio hah
|
|
Ten to wogóle kazał na policje iść ;D Chyba jego zdaniem policja nie ma ważniejszych spraw :) Wete są od tego bynajmniej moim zdaniem.
|
|
powiedz o co chodzi to moze podam bo nie wiem czy warto
|
|
dobry pomysł ,ale myślę ,że Łeba chce sobie wyrównać czy oczyścić teren -dlatego oddają ten piasek ,więc najpierw ktoś z miasta powinien pojechać obejrzeć to co jest do wzięcia i wynająć z tam tąd transport i przywieść na naszą łomżyńską plażę:) pomysł niezły :)
|
|
tak antena rozwiąże problem ,a ujmująć ogólnie to kablowe nety tylko są najlepsze i najszybsze jak w IST nikt nie ma lepszego w Łomży od IST
|
|
dobry pomysł tylko pewnie oni chcą sobie uprzątnąć -wyrównać teren... ale miasto powinno się tym zainteresować i ktoś powinien ten piasek jechać obejrzeć.,zamówić tam transport i przywieść do Łomżyńską plażę :)
|
|
o czym?
|
|
multimedia ma tą samą prędkość co ist, zdaje się że i vectra też ma podobne osiągi..
|
|
To bardzo proste , zaklady dostarczajęce wodę do odbiorców doskonale wiedzą jak można zarobić . Każdy prywatny odbiorca ma zainstalowany licznik skrzydełkowy który dodaje i minusuje prądy . Wodomierze zainstalowane na blokach są typu śrubowego i przy małych przepływach wstecznych ich nie minusują. Prądy wsteczne powstają na wskutek różnic poboru wody w każdym bloku w jednostce czasu. Z badań wynika że różnice takie mogą osągać nawet do 30% .
|
|
tutaj sie zorientuj http://www.cabriolety.com.pl/cennik.html
|
|
Droga amelko, masz zamiar być dyplomat(k)ą, czy może amerykanistką? A jeżeli tak, to rozumiem, że jedynie szkoły brakuje Ci do osiągnięcia zamierzonego celu? To oczywiście sarkazm. Nie idź do szkoły, po której będziesz kelnerką. Jeżeli chcesz być kelnerką, czy robić paznokcie, ucz się w kierunku gastronomii czy kosmetologii. Bez obrazy, życzę Ci jak najlepiej. Pozdrawiam
|
|
W kilkuminutowym skrócie Video (część I - Młode Talenty): http://www.youtube.com/watch?v=qlUnwDexkgU Fotogaleria:: http://radzilow.net/?id=1&nr=285
|
|
mocny materiał ;)
|
|
Kiedyś był tu wątek o podziałkach na kaloryferach. Też złodziejstwo, ponarzekaliśmy sobie trochę i na tym się skończyło. Tak samo teraz z woda. Jak ktoś odważny i mądry sprawy nie rozdmucha, to nic się nie zmieni.
|
|
Wielkie dzięki za pomoc kolego.
|
|
nie ma za co:) facmen
|
|
Odradzam na Krasce, kolega montował , montaż nie zgodny z instrukcją producenta, kolektor nie demontowany do wiercenia, wiercili tak jak podeszli wiertarką Auto kalibracja i do domu,
|
|
Zacznijmy od tego ze nikt nie demontuje kolektora, chyba ze jest taka potrzeba jak nie ma dostępu. Producent zaleca tak a każdy i tak robi po swojemu. Odnośnie autokalibracji to jest wystarczająca w większości samochodów. Mało które ustawia sie ręcznie.
|
|
Poszukuję świadków kradzieży roweru BMX mającej miejsce dziś ok godz. 15.00 w pobliżu kafejki internetowej na ul. Radzieckiej. facmen
|
|
Byc moze z przystanku kolo 4+
|
|
tak naprawde kazdy zaklad zakladajacy instalacje lpg dal kiedys d... Słyszalem ze w jarnuty czysci i montuje stare czesci, na senatorskiej mieli problem z lpg w mesku u brata i biedni nie wiedzieli co jest.. w piatnicy dyl tez nie umial rozwiazac - co sie pozniej okazalo- blachego problemu.. od paru lat mam przyjemnosc wspolpracowac z zakladem Kubus w Piatnica na wloscianskiej.. kilka samochodow u nich gazowalem i do tej pory zadnego problemu.. przypadek?? a moze sie znaja na robocie.. pozdrawiam i polecam Kubusia
|
|
Na dworcu tam gdzie odjeżdżaja autobusy do wa-wy jest jeszcze jeden dodatkowy przystanek i stamtąd odjeżdżają kursy zagraniczne:)
|
|
ja miałem taką samą sytuację... tego roweru już raczej nie znajdziesz ... ale! radze pojeździć poszukać samemu po mieście, odwiedzić np. skate park itp. powodzenia ;) facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |