Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Złote dziecko PO,,Sławomir N ZATRZYMANY |
Ja oddałam do Domu Samotnej Matki. Myślę, że się przydały. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Złote dziecko PO,,Sławomir N ZATRZYMANY |
Czwartek 26.07.2012 start godzina 20.00 gość programu "...w tym samym miejscu o tej samej porze..." Zespoły :-) Droga na Ostrołękę i TheBL Blues Band Powiew country i blues przy Al. Legionów 54D "Piwiarnia Warka"
|
|
ooo zaraz ktoś się zacznie reklamować tutaj hehe, skoro widzę gościa który ma już 2 posty i zaczyna temat. Zapłać za reklamę a nie kombinujesz
|
|
Powiem tak...ile ludzi tyle upodobań, dla mnie osobiście szału nie ma i dupy nie urywa., znam lepsze lokale w Łomży.
|
|
Venezzia: słownictwo i poziom Twojej wypowiedzi dopiero świadczą o Tobie, i tutaj Ci powiem, że "szału nie ma i dupy nie urywa". Właściciel i współpracownicy lokalu większości są znani i szanowani, w dobie kryzysu dużym ryzykiem była taka inwestycja, zwłaszcza w Łomży, a mimo to się przyjęło. Z mojego punktu widzenia ten temat, którego założeniem była krytyka lokalu i zepsucie opinii, stało się tylko bardzo dobrą reklamą klubu, bo o byle czym się nie pisze w takich miejscach. Widac, to miejsce zasługuje na uwagę i słusznie. Powiem tyle, do zobaczenie wkrótce na kolejne imprezie :) kiedy ten piątek ... :D facmen
|
|
hehe jakbym znalazł tam robote to bym moze nawet i pojechał Milton
|
|
Wojna będzie ??? Codziennie budzą mnie jakieś wystrzały. Trochę wypiłem na sylwestra, ale żeby do tej pory huczało ???
|
|
Witam, mam pytanie odnośnie skupu złomu i własnego odbioru. Może ktoś wie, która firma lub osoba prywatna się tym zajmuję ?? Prosiłbym o jakiś kontakt. Z góry dzięki za info. facmen
|
|
Przestań palić.
|
|
Ja kiedyś tam pracowałem dno i wodorosty szef chamowaty wypłaty śmieszne tam mogą pracować tylko ludzie o silnych nerwach.
|
|
Jeśli mieszkasz w okolicach szpitala to zapewne pp. ogrodnicy z sz. zambrowskiej straszą ptaki
|
|
Pusty orzeszku,ptaszka to Ty z rana sobie straszysz.
|
|
Przede wszystkim to nie jestem jakaś głupiutką nastolatką, a kto ma takie zdanie to jego sprawa. Nie obchodzi mnie czyjaś opinia ,na pewno każdy z was miał kiedyś taką sytuację i żałuje, że nigdy z niej nic nie wyszło. Ale jak to mówią ,,najedzony głodnego nie zrozumie.''Po za tym to co prawda ostre spekulacje , ale wydaje mi się, że wiekowo to tak 27 ma. A na dodatek zaznaczam,NIE STAŁ Z 3 DZIEWCZYNAMI TYLKO Z Z KOBIETĄ I FACETEM, KTÓRZY SIE PRZYTULALI WIĘC ZAPEWNE TO BYŁ ZWIĄZEK.Koleżanko wcale się nie bawiłam tą sytuacją ani nie prowadziłam podśmiechujek..Delikatnie też mu okazywałam zainteresowanie, ale przez moje niepowodzenie w tych sprawach pomyślałam, że i tak nic z tego nie bedzie... ktośiek
|
|
Dzięki sprawiają ból??
|
|
Modzele Skudosze,w google masz ich nr.tel.
|
|
Poppy Tobie chyba małolata sprzątnęła faceta z przed nosa? albo sam uciekł od Ciebie bo kto by chciał takich prostych/pustych tekścików słuchać co dnia.
|
|
OK, dzięki. znalazłem tez strone jak-biegac.pl podają tam system treningowy dla początkujących biegaczy. muszę sobie teraz jakieś buty sprawić. mozecie coś polecić, tylko nie mam za duzo kasy
|
|
Krejozlka nie pogrążaj się, lepiej zamknij temat, bo to się robi straszne. A jak ten facet to przeczyta to umrze ze śmiechu. haters gonna hate
|
|
Na końcu nowogrodzkiej przed dawnym rynkiem jest też skup złomu.
|
|
Recman i Sunset Suits jest w jednym miejscu, na al. Legionów obok Telepizzy. Na Długiej też jest jeszcze jakiś sklep.
|
|
Stare ludowe a do dziś się sprawdza, Kobieta kobiecie wilkiem.
|
|
Gdzie można zorganizowac poczęstunek na ok 20 osób po Komunii? Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsce? Dziękuję:)
|
|
potrzebuję wtrysków i pompy do forda focusa tdci delp. mogą być używane. A może ktoś wie gdzie tanio je zregenerują
|
|
zaje... bisty lokal, miła atmosfera i warto się tam przejść polecam !
|
|
a gdzie najtaniej mogę kupić antenę do dvbt i jakie to są koszty a i czy znacie moze jakis instalatorow ktorzy to montują
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |