Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czopy żrą. Uszy się trzęsą. A kto spłaci ten ich PiSdowski głód |
swiete slowa nołnejm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czopy żrą. Uszy się trzęsą. A kto spłaci ten ich PiSdowski głód |
jest wiele ludzi które chętnie wezmą jeśli się nadają,
|
|
Chcę go odnaleźć
|
|
szał...
|
|
Witam, poszukuję ekipy remontowej do odświeżenia mieszkania w okolicach Warszawy (malowanie ścian, szpachlowanie, ułożenie gresu). Jeżeli znacie kogoś godnego polecenia, to proszę o namiary. Dziękuję za odpowiedzi.
|
|
skopać to mogą ci doope a nasadzić bratków;-]
|
|
a kogo polecacie do wylania posadzek mixokretem? tynków? szpachlowania ? więcej info na maila, proszę o ceny za m2 zbisko1@wp.pl z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
elina - i spoko, zdarzają się przypadki, że pies się wyrwie, nie poradzisz. Ale jak sama piszesz, z psem chodzisz na smyczy. I żeby tak każdy chodził. Mój sąsiad wychodzi z psem na spacer w ten sposób: otwiera drzwi i wypuszcza psa (pies należ raczej do dużych), bez smyczy oczywiście, pies leci po schodach na łeb na szyję, popierany przepełnionym pęcherzem, i na nic nie patrzy. Dziecko moje, jeśli akurat znajduje się na schodach, to mało zawału nie dostanie, tak się boi pędzącego na oślep psa. I jak mam mu przetłumaczyć, żeby się nie bał? Sama się boję pędzącego psa. Rozmawiałam z sąsiadem, żeby trzymał psa na smyczy, na co on, że nie ma siły utrzymać smyczy, jak pies tak pędzi. Jak się siły nie ma to się psa nie trzyma. Takie moje zdanie.
|
|
Skansen w Nowogrodzie.
|
|
a facmen
|
|
Niestety,nie tylko w łomży,ale w żadnym publicznym szpitalu.NFZ nie refunduje.Zatrudnienie anestezjologa do każdego porodu to duże pieniądze.Natomiast w prywatnych,gdzie pacjent opłaca koszt przyścia lekarza anestezjologa np.na 15-18 godzin, jest to możliwe/jeśli jest tylu wolnych lekarzy/.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |