Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uciekli z Holandii do Polski |
moze dlatego zwiewaja ,ze chodza ciagle na smyczy? Jak ktos tu proponowal , wywiezc za miasto i pies niech sie wyhula. Tylko nie do lasu i nie w skoszone laki :)) bo nie znajdziecie ,mialam psa jamnika ,jak dal w dluga to z 3 godziny szukalam ,cale szczescie obserwowalam trawe gdzie sie porusza to i takim cudem odzyskalam cholere:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uciekli z Holandii do Polski |
czyżby pan Wszeborowski???? smiem zgadnąć
|
|
Hehe prawo się nam ukłoniło, oczywiście, że po 22 jest cis:-) z nocna... ale w dzien mozemy np. szperac przy naszym pojezdzie i probowac go jezdzac w kolko. Dzisiaj chyba ladnie bedzie to sobie pojezdze :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nie wyobrażam sobie, żeby szpital nie zapewniał znieczulenia na żądanie przy porodzie. Przecież to jest najnormalniejsza w świecie rzecz i jeśli kobieta nie chce rodzić w bólu to ma do niego prawo. Za granicą to jest standard. Ordynator szpitala, w którym rodziłam, na dniach otwartych, sam mówił do kobiet, że wcale nie muszą cierpieć, mogą wybrać różne metody zmniejszenia bólu. Do sprawy cesarki również inaczej podchodzą - robią ją chętniej niż w Polsce, nie czekają z tym na ostatnią chwilę. Sama rodziłam poprzez cesarskie cięcie z racji ułożenia synka. Żałuję jedynie, że podpajęczynówkowe na mnie podziałało zbyt słabo, bo to miał być poród rodziny, a skończyło się na pełnym znieczuleniu bez obecności męża :(
|
|
reqlan Co ty opowiadasz nic nie jest prawdą co napisałeś ani syn ani jego żona. Żeby się wypowiadać to trzeba coś wiedzieć, a płaca to nawet min. jest teraz większa.
|
|
U mnie mimo że szafy się uginają - nie oddałam The Green Planet. Wolę sortować i wynosić pod śmietnik, zawsze ktoś weźmie
|
|
Twój stary
|
|
zielona_biedronka temat rzeka.... właścicielom psów nie raz zdarzały się nie przyjemne sytuacje...... A nie którzy tłumaczą się że mój pies chodzi bez smyczy bo jeszcze nikogo nie ugryzł słabo do mnie przemawia takie tłumaczenie.
|
|
podobno Sniadeckiego, jak slonce zajdzie to nie pokazuj sie tam, bo wyjdziesz goly i niezbyt wesoly z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |