poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy koniec PO-PiSowego układu destrukcji państwa?

Mrs a wiesz ze dokladnie o tym samym pomyslalam....zawsze się zastanawiałam co za mutant mógł być hitlerowcem...nie człowiek a zwierze....a tu prosze na forum jaki dobitny przykład!!!

Prawdziwy mężczyzna nie zachowuje się jak bezmyślny samiec,którym rządzi popęd sexualny,prawdziwy mężczyzna jest rozumnym człowiekiem dla którego dobro płynące z serca,inteligencja,pasje kobiety,które sprawiają że staje się fascynująca są na pierwszym miejscu a nie figura.

marcelus2000 u Ciebie obrzydzenie budzą tłuste kobiety......a u mnie prostacy,którzy nie używają mózgu tylko samych oczu......a zmysłów homo sapiens ma trochę więcej niż tylko wzrok....radzę zwrócić na nie uwagę!Śmiało!Możesz też zacząć z nich korzystać!!!!

Każdy człowiek jest inny,każdy ma słabości,jeden do słodyczy inny do hazardu.W tej inności tkwi nasze piękno!Niestety takie poglądy jakie ma marcelus nie wpłynie na zmiejszenie ilości klonów(plastykowych ludzi)na ulicy a wręcz przeciwnie.....to jest smutne!Niech każdy żyje pełną piersią!Korzysta z życia jak może!Nie ważne czy jesteś gruby czy chudy!Miej i realizuj swoje pasje!Ja na przykład jutro jadę na deskę do Kłodzka i mało mnie to obchodzi,że nie mam śniadej cery,tipsów czy nowej spódniczki,ważne jest to,że nie jestem plastykowa,wpisana w szablon.....którzy wymyślili tacy jak autor tego wątku....

Pozdrawiam wszystkich inteligentnych facetów którzy używają mózgu....i SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy koniec PO-PiSowego układu destrukcji państwa?

I kto tu posądza Ptysia o pisanie bez sensu.
Waldka nie posądzam aby napisał coś z sensem, Kilerowi czasem się zdarzy, ale Kefas, żeby zajmował się tematem który wszedł niechcący na tapetę bez żadnej treści. Wypowiedzcie się na powyższy temat, myślę, że temat wart jest zainteresowania. Zainteresowanych odsyłam do telegazety TVP 3 Białystok.

Pozdrowienia.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

beznadziejny temat. niewszystkie dziewczyny ktore maja troche wiecej ciala "obzeraja" sie. niektore puszyste osoby biora leki ktore powoduja ze zwieksza sie ich masa bez znaczenia czy jedza sama salate i pija tylko wode, to niezalezy od nich. niektorzy choc by bardzo chcieli to nie moga schudnac. moja ciotka do 20 roku zycia byla "tyczka" potem strasznie przytyla i wcale nie jadla wiecej niz zwykle poprostu musiala brac leki. wyobrazam sobie jak sie czuja osoby ktore sa wlasnie w takiej sytuacji a jacys debile wyzywaja ich od wielorybow itp. spojrzcie na siebie napewna nie jestescie doskonali. pomyslcie troche(wiem ze to trudne dla ciebie marcelus2000 ) zaczym zrobicie komus krzywde

drogi malachicie
sprawdzilam tez w ecyklopedii PWN i niby wszystko jasne sa 2 kontynenty, ale sie dowiedzialam, ze to, co myslalam, ze jest ameryka srodkowa, to jest centralna/wydaje mi sie, ze to ze wzgledu na polozenie geograficzne/, a amer. srodkowa obejmuje wiekszy obszar,ale nie pokrywa sie w calosci z centralna
wydaje mi sie, ze amer.sr. zostala wyodrebniona ze wzgledow historycznych/kolonizacja/
ale to nie wiem na pewno, bo nigdzie nie znalazlam tego
to ile jest w koncu ameryk, czy 2, czy 4

Kur...de znow nic nie zrozumialem z wypowiedzi PTYSIA.

Bujakasza, z tym to nie do mnie,widziałem wczoraj w TV jakąś konferencje prasową sorki ale nawet nie pamiętam kto komu miał coś za złe w związku z nieudanymi występami Polaków i pomyślałem podobnie jak Ty

Treść jest ukryta

z ciebie !

hmm z dzwiekiem to ogladalem ale nie na tym samym adresie co tu jest tylko na joemonster.org jak skopiowalem na dysk to tez bez glosu bylo...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Ja właśnie obejrzałam z dźwiękiem, nie kopiowałam. O kur..., nie chciałabym trafić na taką babę.

Jakie dokumenty? o czym tu rozmowa? np fiat bank polska, to samo vw,kia w skodzie chyba też, bo to tez vw, ale przykładem będzie fiat. Samochód nowy 7,9-9,9% wystarczy 10% wartości i 2 dokumenty tozsamości, piszesz oświadczenie, ze pracujesz, bez zyrantów, bez świstków z zakładu pracy i samochód Twój, starszy niz 24-m-ce samochód od 9,9 do 12,9 o ile pamiętam. Na pewno samochodówki są na mniejszym oprocentowaniu niz konsumpcyjne, które mają niby 10% na papierku w rzeczywistości min 17%. I Piszę o bankach koncernów samochodowych a nie aig, stefczykach, zaglach i podobnych im rozbójnikach

Łomża liczy ok. 60 tys. mieszkańców. Nie ma u nas praktycznie żadnej infrastruktury kulturalnej i sportowej. Od lat mówi się o stadionie - nowym lub modernizacji starego - nic się nie dzieje. Potrzebna jest prawdziwa kryta pływalnia z zapleczem usługowym - cisza, nie ma sali widowiskowej z prawdziwego zdarzenia, nie ma hali sportowej, nie ma kina, bo Millenium, to niestety kpina z kina, nie ma dworca autobusowego, a autobusy przecież są podstawowym środkiem komunikacji masowej w naszym regionie. Bajdy o hipermarkecie już się skończyły, wraz z wyrokiem sądu. Pytanko do władz Łomży - co wy tam w tym ratuszu robicie dla społeczęństwa mista i regionu i za co bierzecie nasze (mieszkańców) pieniądze? Nie po to was zatrudniliśmy, byście opowiadali o problemach, tylko po to byscie je rozwiązywali ku naszemu zadowoleniu i wygodzie. Jak nie potraficie powinniście odejść i to prędko!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

kebabownię lub szmateks

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org