Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie może wybrać mi sposobu życia |
zapytaj w sklepie ogrodniczym na ul. Kierzkowej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie może wybrać mi sposobu życia |
Są, dość górzysty teren jak na nasze okolice jest w Czerwonym Borze. Jest to duży las i trochę górek tam się znajdzie. Znam trochę ten las, w razie czego zapraszam na wspólną jazdę.
|
|
Witam. Potrzebny fotograf na chrzciny na 05.08. Macie jakies propozycje, a moze ktorys z Pan badz Panow fotografow tez tu zaglada i sie odezwie.
|
|
...chętnie zrobię zdjęcia na chrzcie...pisz proszę na mojego maila... fotolomza@wp.pl
|
|
Masakra ...
|
|
Pomóżmy zdiagnozować Lenkę. Szczegóły : https://www.facebook.com/events/499503780075949/ Rozsyłajcie gdzie się da.
|
|
Ja rodziłam w marcu też miałam obawy bo pierwszy porod byl koszmarny . Ale tym razem było innaczej panie na porodówce super mi pomagały i się opiekowały jeden minus to ze szycie krocza bolalo ale jak jest juz po i maleństwo w ramionach to można przeżyć i zapomnieć. Przed porodem byłam kilka krotnie na patologii też było ok. Leżałam też na patologii z dzieckiem tam było gorzej ale na noworodkach siostry bardzo miłe i konkretne.Też rozważałam poród w Białymstoku ale znajomi którzy tam rodzili też mieli zawsze jakieś ale w kwestii porodu lub obsługi tak że wszędzie jak ma być dobrze to będzie. A ile porodów to tyle opinii .... Tak że trzeba iść z dobrym nastawieniem i traktować się dobrze to i siostry takie będą przy porodzie. Kiedy leżałam w sali przedporodowej(prawie tydzień ) to słyszałam różne kobiety rodzące i co wydziwiały to bym je sama pogoniła...
|
|
Witam, Czy w Łomży jest jakieś darmowe studium kosmetyczne lub słyszeliście coś o kursach kosmetycznych (bezpłatnych). Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi na temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |