Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
500+ |
warto sie zastanowic czy ta "gwiazdka" z poprzedniej epoki jest tyle warta polecam link http://www.lomzynskie24.pl/index.php/region/3413-gosciniec-lomzynski-2012-wart-160-tysiecy-zlotych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 500+ |
na drugi dzień powinno..ale różnie z tym bywa..:(
|
|
adamo2163@wp.pl jeśli byś mogła wysłać mi ten numer byłbym wdzięczny
|
|
Gdzie w Łomży można zregenerować porysowane płyty CD?
|
|
Orlen jak najbardziej omijaj szerokim łukiem... Zalałem do kanistra benzynę, potem wlałem do samochodu... Samochód nie chciał zapalić (dzięki bogu nie wlałem wszystkiego, na nieszczęście nie mam paragonu, ale na kamerach jest). Przelałem trochę tej benzyny do półprzezroczystego zbiorniczka... jak się okazało 1/3 tego zbiorniczka od dołu była biała (woda), a powyżej 2/3 benzyna... I jak na czymś takim jeździć?
|
|
sprawdź J. Wachowicz, przyjmuje prywatnie na Fabrycznej w Bonie we wtorki i środy, nie wiem jaka jest w tej chwili stawka
|
|
jade do Nowogrodu w sobote. mam 3 wolne miejsca.
|
|
od 2 dni przychodza mi smsy- ustawienia Wap nieaktualne, zaraz dostaniesz smsa z ustawieniami- nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze w ciągu tych 2 dni przyszło chyba z 15 takich smsow. Też tak macie? Nie wiecie CO się dzieje i jak to zablokować?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |