Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec bojkotu TVN |
Wchodzi baba do lekarza ze śledziem na plecach -Co pani dolega? -Ktoś mnie ciagle śledzi??? Sledzili,sledzili aż wyśledzili: . dzban wode nosi doputy, dopuki się ucho nie urwie. waldek27
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
PiS, Chonor, Ojczyzna ! |
supergirl2 popieram Pozdrawiam
|
|
Re: Koniec bojkotu TVN |
ważny jest dobry UPLOAD , zależy też od osób oglądających oraz ustawien programu , moge pomóc w tej sprawie daj na siebie namiar
|
|
" wstrętny wielki tłusty wieloryb wpływa negatywnie na moje samopoczucie" to masz problem...idz do lekarza...
|
|
za długo na komputerze co niektórzy siedza :)
|
|
drugi pomiar to już --> 135,1kb/s a trzeci tylko --> 127,7kb/s
|
|
Re: PiS, Chonor, Ojczyzna ! |
Popyt przewyższa podaż i stąd te wyimaginowane ceny. Nowe podobno mają być budowane po 23000 zł/m2. Słyszałem , że w Ełku są 20-30% tańsze. Trzeba wiedzieć , że tendencja zwyżkowa na nieruchomości będzie się utrzymywała , az do wyrównania z U.E. za ileś tam lat. Po zwiększeniu podaży mieszkań w Łomży , ich ceny powinny wyrównać się z innymi , podobnej wielkości miastami. Ceny gruntów w okolicach Łomży też mocno zdrożały.
|
|
Zauważcie, że wymagają jeszcze minimum 3 lat praktyki w zawodzie prawniczym! Totalna bzdura.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |