Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...kto jak nie sąsiedzi dobrze znają Dudusia |
a kto o chinczyku mówi, ja chinczyka nie mam i bym cię Czesio odstawił i trzeba miec kartę motorowerową a nie pozwolenie jakies od mamy to jak nie wiesz to się nie udzielaj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...kto jak nie sąsiedzi dobrze znają Dudusia |
jedz prosto na suwałki i napewno pod koniec grajewa po lewej będziesz widział/a
|
|
Zlecę wykonanie strony internetowej informatykowi, który zna zagadnienia PHP i CMS. Dobrze byłoby gdyby potrafił współpracować z naszym informatykiem telekomunikacyjnym.
|
|
Ja uczę się w policealnej medycznej TWP , trochę żałuję że od razu nie poszedłem na studia do wyższej szkoły ratownika medycznego
|
|
jadąc w księcia janusza wjeżdżasz na rondo i skręcasz w prawo jadą do stokrotki zjeżdżasz na prawy pas przed rondem ten pas służy do dojazdu do galerii
|
|
w Lordzie
|
|
słowianskie się nie plączą...ale i kosztują
|
|
oj czesio czesio biedaku po pierwsze nie jezdze chinolem ani nie mam chełmu tlyko kask i napewno nie chiński z tesco jak to bys ty mial . To dawaj pierdolnij tylko szkoda ze ja nic nie poczuje . Patrzac poprostu zazdrosci . A czesio to taki kozak który pewnie sie tylko z kolezkami pokazuje ;)
|
|
www.hollisterco.com www.abercrombie.com aby zmienić ceny na dolary trzeba na dole strony zmienić ship to na kraje inne niż europa
|
|
a ja.. chcialabym drzwi balkonowe przerobic na uchylne jak okna. Latem na parterze to idealne wyjscie aby nie miec nieproszonych gosci w srodku nocy. rudy błazen z druhem
|
|
a co jest tam poważniejszego niż w każdym innym aucie, każdy mechanik powinien to zrobić.
|
|
dokładnie tak i ja się "troszkę" wczoraj śpieszyłam i niestety NOWĄ odzież mam zniszczona
|
|
Jutro Maryla go ochłodzi :):) Dajcie chłopakowi poszumieć jeden dzień :):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |