Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a co z Zakażniakiem? |
ale z kufla co nie jest az tak wielkim wyczynem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a co z Zakażniakiem? |
|
Antysemitex: według mnie jest to przede wszystkim problem kasy, niestety. W dalszej może to być po prostu gorsze przygotowanie do egzaminów wstępnych. No, ale teraz jest nowa matura.
|
|
|
Myślę, że dla marcelusa powinni stworzyć oddzielne forum, gdzie mógłby wyrażać swoje "poglądy", które miejscami kojarzą mi się z ideologią Adolfa Hitlera. Chłopak ma chyba od cholery kompleksów... Na dodatek h*jowy z niego anglista - nie umie nawet napisać jednego zdania poprawnie. No cóż, w tym kraju jest pełno ludzi, którzy zabierają się za rzeczy, o których nie mają zielonego pojęcia - w jego przypadku chodzi o myślenie... Pozdrawiam wszystkich, którzy mają coś mądrego do powiedzenia. marcelus2000: pałuj się, patafianie. DiDi
|
|
walduś, cycu, napisz coś samodzielnie...
|
|
|
zielone-oczy: zauważylem następującą prawidłowość. Otóż wystawiane są te mieszkania za niebotyczne ceny z nadzieją: "a nuż ktoś kupi". Ci ludzie nie sprzedają tego "z dnia na dzień", ale wtedy kiedy znajdzie się desperat. Potwierdzam wcześniejsze wypowiedzi: "dlaczego tak mało się buduje" ????? Ceny byłyby znacznie niższe gdyby ruszyły programy kredytowe, umożliwiające kupno nowego mieszkania! Może niższy VAT? W sumie nie odkryłem niczego mądrego. Ale ja do parlamentu nie startowalem !
|
|
Ciekawy filmik :) http://youtube.com/watch?v=WyxEdbyswKA Ojciec tadeusz powinien dostac Nobla,Nobla (dobry tekst :) ) DiDi
|
|
hehehe :) ...dobre... ujarałeś się? ....jak waldek? :D
|
|
Nobel dla Rydzyka hahaha
|
|
zamknijcie ten temat on cos nie wypaliłdla macka
|
|
waldek nie zaśmiecaj tytm forum ciagle jakieś głupoty ! DiDi
|
|
o ten temat wyszedł :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |