Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie lubię PiS - NIE GŁOSUJĘ NA JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO ! |
maruda popraw bryle i wytrzyj pot z łysiny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie lubię PiS - NIE GŁOSUJĘ NA JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO ! |
żadnej dotacji nie dostałem !
|
|
hej, czy może ktoś podpowiedzieć mi jak wyczyścić clearomizer champion? szukam, szukam i znaleźć nie mogę :( wiem że należy napuścić wody i przepalić cleanomizer ale jak dokładnie wyglada ten proces? bardzo proszę o pomoc
|
|
To się musiało tak skończyć.
|
|
hehehe, właśnie. Nigdy więcej!
|
|
Na 8.
|
|
Sorry, że tak post pod postem: http://www.nightpower.pl/index.php?id=npgp2012gdziesiescigamy4runda DiDi
|
|
No ja wiem, ze sa np. wyścigi konne, samochodowe, motorowe, rowerowe itp. zalezy wiec co interesi pogromce Krecika :)
|
|
też zauważyłem że przy wszelkiego typu kościelnych zabytkach pojawia się jedno nazwisko przykościelnego inżyniera. mam wraże nie że im więcej konserwuje tym więcej jest do konserwacji.
|
|
z panną?
|
|
witam potrzebuje namiaru na kogoś kto posiada minikoparkę i oferuje związane z nią usługi czyli wykopy pod przewody elektryczne kanalizacje itd.i orientuje się może ktoś jaki to jest koszt wynajęcia takiego sprzętu z operatorem???a może samemu można wynająć i kopać??? z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. p.s. normalna koparka jest za duża i będzie z nią więcej szkody niż pożytku stąd moja potrzeba wynajęcia minikoparki.
|
|
Nie ma to jak czekać, aż samochód od produkcji do końca życia będzie miał te same blachy... może skończy się wtedy niektórym "panom z miasta" wskazywanie palcem, bo ma inne blachy niż on... Przejeźdźcie przez Łomżę na zagranicznych blachach i nie daj boże się zagapcie i małego błędu nie zróbcie... Od razu wytrąbią, bo oni jeżdża przepisowo i bezbłędnie... Wstydzę się swojej blachy...
|
|
Ratowanie i renowacja zabytków jest pożądane! Nekropolia łomżyńska przy ul. Kopernika jest najstarszą- drugą po Powązkach- w Polsce.
|
|
PTH Kurpiewski, oni mają taką kopareczkę,( kładą kable pod oświetlenia) zapytaj może ...? DiDi
|
|
Kto pokocha takie cudo ?
|
|
CXRSa1...Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora:)Mam znajomych z Łomży którzy właśnie poznali się w sieci przez internet:)Już są 3lata po ślubie i jak twierdzą są szczęśliwi i nie żałują,że skorzystali z jakiegoś portalu!!!:):)Ja osobiście nie skorzystałabym ale Ci którzy korzystają to życzę im Powodzenia w szukaniu Miłości...:):)Pozdrawiam. STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |