Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radny PiS oskarżony o kradzież prądu. Marionetka ułaskawi. |
Wyszukałam ciekawe listy od Prof. Majewskiej, oto następny: Podsyłam Państwu wstrzasający film kanadyjski nadesłany mi przez jednego z korespondentów. Niestety w angielskiej wersji. Film porusza hipotezę, która ma za sobą wiele dowodów poszlakowych, że epidemia AIDS w Afryce została wywołana przypadkowo przez masowe szczepienia afrykańskich dzieci eksperymentalną szczepionką przeciw polio wyprodukowaną z żywych wirusów hodowanych w komórkach nerek szympansów, zarażonych małpim wirusem SIV. Podejrzewa się, że zmutował on u ludzi w HIV. Wielu uznanych wirologów uważa tę hipotezę za prawdopodobną i na pewno wartą dogłębnego zbadania, ale establiszment agresywnie blokuje próby wyjaśnienia tej hipotezy ze względów prezstiżowych i komercyjnych. Nie trudno dopatrzyć się w tym analogii do obecnej kampanii agresywnego negowania związków współczesnych epidemii chronicznych chorób u dzieci z masowymi szczepieniami. http://www.youtube.com/watch?v=LZs1V8mpcoY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |