Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jest duże prawdopodobienstwo ,że PiŚ sfałszuje wynik wyborów? |
TYLKO w Łomży jest tak, że jak powstaje coś nowego to wokół klęska. Powstała Warka - 54 pogrom, powstało Quatro - Amnezja pogrom. Jak podaje GUS Łomża do 2030 będzie mieściną o liczbie mieszkańców poniżej 50tys. Także z każdym rokiem będzie gorzej i trudno będzie prowadzącym lokale zapewnić odpowiednią frekwencję. Utrzyma się jeden lokal, reszta do piachu. Za rok powstanie coś nowego i znów będzie biadolenie i wytykanie starym lokalom, a w tym nowym wszystko będzie naj. I tak do czasu aż powstanie kolejny nowy lokal. Powodzonka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jest duże prawdopodobienstwo ,że PiŚ sfałszuje wynik wyborów? |
polecam wszystkich - naprawdę świetni lekarze :)
|
|
zachęcam do poczytania o powikłaniach poszczepiennych na stronach internetowych , polecam także link http://znakiczasu.pl/wywiad/157-szczepionki-ukrywane-fakty :)
|
|
ja mam normalny wydech xD nowke z z salonu motorower kupilem w niedziele tamta. a pojazd musi byc glosny jak np. scigaczemi choopery facmen
|
|
kupił motoro-rowerek i zwariował, myśli że cały świat złapał za jaja, co Ty mi tu porównujesz ścigacza i choopera do spierd0l0nych skuterków, co wyją na całe osiedle, bo zanim przez nie przejedzie to zdąży wkurw|ć wszystkich mieszkańców... wolę siedzieć na dupie, niż robić sobie wstyd na takim gniocie, podrośnij, odłóż i kup coś porządniejszego, bo na tej wuwuzeli nawet nie zdążysz spier*olić jak Ci ktoś kiedyś w kask zaje8ie :)
|
|
tu niżej jest zdjęcie kota bardzo, bardzo podobnego do Marcelka... - http://www.kupsprzedaj.pl/o/maine-coon-sliczny-rudy-kot/1947117
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |