sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
żyd Trzaskowski z grupy Bilderberg kontra żyd Andrzej Juda z B’nai B’rith Polin

skoro mama za niego wybiera to najwidoczniej sam podjąć takiej decyzji nie potrafi.

STRANSKY

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: żyd Trzaskowski z grupy Bilderberg kontra żyd Andrzej Juda z B’nai B’rith Polin

dokładnie tak bunio...ogromna flustracja z Twojej strony...dobrze pwoeidziane punkt widzenia zalezy od punkktu siedzenia...
znam osoby ktore za najnisza krajowa tez nie cca pracowac bo uwazaja ze jest to wyzysk..
niestety takie realia...
ja pytalam nie o place za godzine 1zl....tylko ow ogolne warunki na lomze..

widac po Twojej wypwoiedzi ze nie pracujesz za najnizsza krajowa dlatego "wygodnie" Ci sie madrzyc.. niestety to nie oznacza ze wszystkim jest pieknie i koloroowo...

Re: żyd Trzaskowski z grupy Bilderberg kontra żyd Andrzej Juda z B’nai B’rith Polin

ja mam MEDELĘ MINI ELECTRIC już nie jest mi potrzebna, córka ma 9 msc mogę odsprzedać elus21@o2.pl

Hej. gdzie w Łomży mogę oddać letnie buty do renowacji? Są poniszczone, lekko "pozadzierane" paski. Czy znacie szewca który wykonuje takie usługi?

.. i własne tik - taki ... :-))

STRANSKY

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org