Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie zapomnę mu tych słów |
Samko ma oddział koło Sokołowa. Może i kasują ale i kumplowi naprawili. Ten spec z okolic Niewodowa gdybał co do przyczyny usterki oferując naprawę bez gwarancji, że to coś pomoże. Zresztą okazało się że jego diagnoza była błędna. Faktem jest, że taniej wychodzi kupić drugą skrzynię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie zapomnę mu tych słów |
to trzeba wyrzucać do kosza butelki po za tym można kupować też w puszcze, puszkę na pewno sprzątną panowie zbierający je :) , chociaż też wolę piwo z butelki :)
|
|
"chmurką"
|
|
ala z niektórymi cenami to juz wielka przesada, tak jak były w piątek chyba trzeba zmienic ciucholand
|
|
aha
|
|
Wczoraj wróciłam, pogoda w kratkę, ale nie jest źle, było raczej słonecznie. Ludzi sporo, za to nie ma ścisku na plażach. Woda jak to w morzu, chłodna, ale super. Szczególnie gdy trafisz na fale ... Pokoi mnóstwo do wynajęcie w różnych miejscach. Morze nasze piękne :) polecam... A co do ceny to mówiąc szczerze za kwaterę nad Bałtykiem zapłaciłam tyle co za domek na Mazurach (30 zł od osoby) więc sam rozumiesz polecam morze!!!!!!!!!!!!
|
|
spoko majonez:) rudy błazen z druhem
|
|
dokładnie? jeszcze za dziecko szkołę wybierać? myślę że mając 16 lat mogłby sam podjąć decyzję.
|
|
Jesli jest zdolny inaczej to poslij,powielisz grono glupcow.
|
|
a dzie tam ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |