niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wygrana Dudy pozwoli PiS skupić się na zjedzeniu i rozbiciu KONFEDERACJI , aby wyczyścić pole przed kolejnymi wyborami parlamentarnymi.

http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wygrana Dudy pozwoli PiS skupić się na zjedzeniu i rozbiciu KONFEDERACJI , aby wyczyścić pole przed kolejnymi wyborami parlamentarnymi.

Zespół itex grał na mojej studniówce i na moim weselu.Zarówno na jednej jak i drugiej imprezie było super,profesionalnie.Fajny głos,prowadzenie i chyba dobre głosniki bo wyraznie było wszystko słychać.Goście i moi rodzice,a są wymagający(to było juz 3 wesele w mojej rodzinie) byli zachwyceni.Panowie z iteksu poprostu znaja sie na tej robocie...różnoraki repertuar,krótkie przerwy i wszystko było tak jak z narzeczonym uzgodnilismy na spotkaniu przed naszym weselem.Rozumiem,że są gusta i guściki ale ja naprawdę polecam a moi goście kilka razy spiewali "fajna kapela".pozdrawiam Ania W.

Re: Wygrana Dudy pozwoli PiS skupić się na zjedzeniu i rozbiciu KONFEDERACJI , aby wyczyścić pole przed kolejnymi wyborami parlamentarnymi.

Dziękuję bardzo za podpowiedzi :) Tak właśnie myślała że po tym kierunku będzie ciężko z czymkolwiek, złożyłam już podanie na ten kierunek i tylko na ten i teraz nie mam już chęci z tym nic robić...

jakieś konkrety?

Dziki-Dzik - zabierz tą swoją wiedzę do grobu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org