Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego lewactwo nabijało się z Jarosława Kaczyńskiego nazywając go kurdupel ? |
Zamowilam ok 5 m-cy temu suknie slubna w salonie Princes. Slub mam za miesiac. Podobno jeszcze nie dotarla a przymiarka bedzie na poczatku sierpnia.Przy podpisywaniu umowy mowa byla o lipcu. Czy ktoras z was kupowala tam suknie slubna- czy bylo wszystko na czas?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego lewactwo nabijało się z Jarosława Kaczyńskiego nazywając go kurdupel ? |
Nie widzę związku bo temat jest o Quatro:) A i do włascicieli tej resrauracji niech zmienią tą reklamę nad lolalem z błędem bo Quatro piszę się przez jedno T:)
|
|
Re: Dlaczego lewactwo nabijało się z Jarosława Kaczyńskiego nazywając go kurdupel ? |
tyle ze chodzi o calkowita wymiane plynu lacznie z plukaniem ukladu. domowym sposobem to ze 2 litry plynu plus robota to 200 moze byc malo. aso ma specjalna maszyne co obniza koszt co najmniej o polowe...
|
|
Julio jezeli mowimy o quatro to tam bialych obrusow nie zauwazylam wiec tez na temat nic nie mowisz a ja tylko porownalam
|
|
najladniejsza jest Pani Janina z warzywniaka z numerem tysiąc pińcet
|
|
umowa kupna/sprzedaży,tłumaczenie brifu,pierwszy przegląd pozniej oddajesz dokumenty do urzędu skarbowego ,czekasz na papiery i rejestracja :)
|
|
najtaniej u podbielaka, w farbexie i w mariolce ceny porównywalne wyższe
|
|
Po co wam wyposażenie? Chcecie possać obcego?
|
|
Zakładasz temat pytając się o stronę, a następnie porównujesz do yamy. To czego chcesz? Jak można porównywać coś co działa miesiąc do czegoś co działa ponad 10 lat. Za 10 lat jak ten lokal nie zmieni co najmniej 5 właścicieli to stanie się cud i będzie można organizować w to miejsce pielgrzymki jak do Świętej Lipki. Ale narazie pomóżmy Amnezji przetrwać ten ogłupiający zachwyt QUATRO i spotkajmy się w tą sobotę w jej skromnych progach.
|
|
Warto !!! Byłam w tym miesiącu na imprezie, było smacznie, sala czysta, piękna, wszystko takie swieże ... troszeczkę brak mi zieleni tylko, z tyłu robia wiatę ale ogólnie mało kwiatów może to tylko moje odczucie bo lubię kwiaty ale to są szczegóły brakowało mi tylko tego, pięknych donic przed budynkiem z pieknymi kwiatami a tak wszystko na najwyższym poziomie
|
|
z tp ktoś miał podobny przypadek podczas burzy: http://msp.money.pl/grupa-pl_soc_prawo/pl;soc;prawo,watek,291292.html
|
|
a nie bo u Kubusia jest spoko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |