Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nieznany epizod z życia prezydenta. Jak Andrzej Duda oblał egzamin na adwokata |
Z tego co pamiętam to cena Semmelrocka i Libetu w Probudzie jest praktycznie taka sama jak u Mackiewicza, a jakość nieporównywalna. Ładnie pogadacie to i cena będzie mniejsza. Kostkę kładziesz na lata więc chyba warto kupić coś lepszego. ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nieznany epizod z życia prezydenta. Jak Andrzej Duda oblał egzamin na adwokata |
Nie wiem jak się załatwia zmianę oznakowania ale mam radę jak tam zawrócić. Otóż ja jadąc Piłsudskiego pod górę, wjeżdżam na ten parking, a potem z niego wyjeżdżam tym samym wjazdem, bo tamten drugi rzeczywiście ktoś zamknął gazonami. Do czasu zmiany tego oznakowania trzeba sobie jakoś radzić :-)) Przepisów w ten sposób nie łamię i czas oszczędzam. Pozdrawiam.
|
|
Re: Nieznany epizod z życia prezydenta. Jak Andrzej Duda oblał egzamin na adwokata |
@rzepicha ten mit nigdy nie zostanie obalony. BLM-om wydaje sie, że BL jeżdżą źle. Bardzo często to widać, jak np. na skrzyżowaniu Alei Legionów z Sikorskiego. Jak ktoś jedzie wolniej powinien jechać prawym pasem. BLM-y zawsze jadą lewym. Jak ich wyprzedzisz prawym, to trąbią na Ciebie że jesteś wariat, bo się im na końcu pasa "wcinasz"
|
|
tak musisz kupic antene. Ja na sprawdzenie przez dwa dni wsadziłem drut miedziany i było git. teraz kupiłem antene kierunkowa i mam ja skierowana na ta wierze i jest git. czasami jakies lagi sa jak to w cyfrowie :) ale rzadko
|
|
witam gdzie można przekłuć uszka 3 miesięcznej dziewczynce? Kogo polecacie u nas w Łomży ?
|
|
mandarynkowe zło- zgadzam się. Z ciekawości przejrzałam tą stronę. Jestem w szoku. Jak klientki tej Pani mogą pozwalać sobie na takie traktowanie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |