Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
taki zdolny to tylko w Pisie dzisiaj na rynku rozdawał nie swoje pineiadze |
Na początek możesz obczaić Yanosika, jeśli np. masz smartfona ;) Ja używam i jestem zadowolony. Mają też własne terminale, wtedy telefon niepotrzebny. Ilość danych jakie wykorzystuje jest naprawdę nieduża, a dodatkowo jest nawigacja z omijaniem korków - wszystko za free :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: taki zdolny to tylko w Pisie dzisiaj na rynku rozdawał nie swoje pineiadze |
Do takiego samochodu to i szofer by się przydał.
|
|
Re: taki zdolny to tylko w Pisie dzisiaj na rynku rozdawał nie swoje pineiadze |
limuzyna dla dygnitarzy powinna mieć w standardzie kierowce(do 100000km) facmen
|
|
Dla mnie to podejrzane. Chociaż prąd jest drogi i przydałoby się trochę wrzucić do skarbonki. Do mnie dziś dzwonili. Kobieta cały czas powtarzała, że obniżają rachunki za energię o kilkanaście procent. Ale nie potrafiła wytłumaczyć nic więcej. A reprezentowała firmę Tauron czy coś podobnego. Lepiej uważać z takim "oszczędztwem ;)"
|
|
gdzie jest rynek w czwartek (oprócz Łomży)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |