Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego Trzaskowski z taką determinacją dąży do likwidacji programu 500+? |
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=529101&t=529101
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego Trzaskowski z taką determinacją dąży do likwidacji programu 500+? |
Walić KFC powinna powstać na Venedzie stacja paliw z normalnymi cenami paliw tak jak jest to w Białymstoku przy większych sklepach ,większy by był pożytek .
|
|
Re: Dlaczego Trzaskowski z taką determinacją dąży do likwidacji programu 500+? |
o prosze ktos zna imie tej dziewczyny a jednak , maruda zmierz jeszcze obwod klatki i bicepc wtedy zrozumiesz ale mysle ze tez troche cwiczysz i wiesz o co chodzi w tym
|
|
Kotek błąkał się po Oś. Monte Cassino.
|
|
ostatnio byłem tam właśnie i co 5 osoba miała grila normka ;DDDD mozna mozna na 10000% pozdro :)
|
|
bez komentarza
|
|
maruda a znasz jakieś miejsce "normalne" w okolicach Łomży? Bona, Stawiski, Jednaczewo (3/4 najebani) i plaża miejska wszystkie siebie warte ale innych nie znam a do Mikołajek nie będę zapierdalał 100km jak mam chęć posiedzieć 1,5 godz nad wodą z dzieckiem, a że krowy tam szczają? po Narwi zdechłe świnie pływają a z pól oborniki leją hektolitrami, że już prawie wszystkie ryby wytruli hehe ale ok wiem, że w/g czereśniaka prawdziwy wypad nad wodę jest tylko jak obok koca stoi gril, obok grila stoi samochód a w samochodzie leży krata piwska, ...zawsze można iść na basen pozdro
|
|
Do Autor: Bunio Proszę powiedz czym (jaki przyrząd) mierzyłeś - zaczynając od analogowe czy cyfrowe urządzenie, wyświetlacz LCD czy wychyłowa wskazówka ... itp.
|
|
owszem obecnie zarówki led rozwinęły się technologicznie. Podczas kupowania ich nalezy zwrócić uwagę na barwę światła bo jest to dośc istotne w eksploatacji. Najlepsze żarówki LED to te SMD.
|
|
nie wiem!!!! czy wogole jakis sklep jest? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |